}

21 Φεβρουαρίου, 2015

Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ τη συμφωνία Ελλάδας - Ε.Ε.


pws-sxoliazoun-ta-diethni-mme-ti-sumfwnia-elladas-ee

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των διεθνών ΜΜΕ βρίσκεται η συμφωνία στην οποία κατέληξαν Ελλάδα και Eυρωπαίοι εταίροι στο Eurogroup της Παρασκευής. Η είδηση έγινε δεκτή «με ανακούφιση» από τα διεθνή ΜΜΕ τα οποία αναφέρουν ότι η Ελλάδα απομακρύνεται από τον κίνδυνο έλλειψης ρευστότητας και εξόδου από το κοινό νόμισμα. 

Αυστηρή προειδοποίηση της Ρωσίας προς την Άγκυρα.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Την έντονη οργή της Ρωσίας προς την Τουρκία για την συναίνεση της Άγκυρας να συμμετάσχει στον υπό ίδρυση στρατιωτικό σώμα του ΝΑΤΟ με κύριο σκοπό την πιθανή επέμβαση στην Ουκρανία, εξέφρασε η Μόσχα σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık.

Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ


Το πρακτορείο Reuters...

Αποκαλύπτει μέσα από τέσσερις αλήθειες ή ψέματα όπως τις ονομάζει τη μεγάλη απάτη με το ελληνικό χρέος και πώς οι Ευρωπαίοι «έδεσαν» την Ελλάδα με τα μνημόνια δανείζοντας τη με χρήματα τα οποία παίρνουν πίσω ως τόκους.
Λίγες ώρες πριν το Reuters είχε αποκαλύψει γερμανικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο το Βερολίνο παραδέχεται πώς με την αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα διαμορφώνεται...   μία νέα κατάσταση στη χώρα.

«Κουρεύονται» στο μισό τα χρέη από το απλήρωτο χαράτσι της ΔΕΗ


«Κουρεύονται» στο μισό τα χρέη από το απλήρωτο χαράτσι της ΔΕΗ

Η νέα ρύθμιση που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο προβλέπει τη διαγραφή έως και του 50% των συνολικών οφειλών –ακόμα και της αρχικής οφειλής– από φόρους εισοδήματος αλλά και οφειλές από το γνωστό ''απλήρωτο'' χαράτσι της ΔΕΗ που δεν εξόφλησαν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων.

Ποιοι έχουν ασφάλιση με 50 ένσημα για το 2015. - Όλη η εγκύκλιος

Ποιοι έχουν ασφάλιση με 50 ένσημα για το 2015

Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων η Γενική Γραμματεία εξέδωσε την εγκύκλιο για την χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας και την θεώρηση βιβλιαρίου υγείας με 50 ένσημα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ