}

22 Ιανουαρίου, 2015

Κι άλλο "θερμό" επεισόδιο στο Αιγαίο! Πού το πάνε οι Τούρκοι;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Όπως φαίνεται συνεχίζεται το σήριαλ των «θερμών» επεισοδίων στο ανατολικό Αιγαίο με τους Τούρκους να ανακοινώνουν το ένα μετά το άλλο επεισόδιο επιμένοντας να δημιουργούν συγκρουσιακή ατμόσφαιρα και μάλιστα παραμονές των ελληνικών εκλογών με άγνωστες συνέπειες.

Ντράγκι: Η ΕΚΤ αγοράζει κρατικό χρέος


Ντράγκι: Η ΕΚΤ αγοράζει κρατικό χρέος

Ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ανακοίνωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, την έναρξη του προγράμματος ποσοστικής χαλάρωσης σύμφωνα με το οποίο η Τράπεζα θα ξεκινήσει αγορά ομολόγων από τον Μάρτιο του 2015.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ, οι αγορές ομολόγων θα βασίζονται στην κλείδα κατανομής και θα κινούνται στο ποσό των 60 δισ. το μήνα. Συνολικά το πρόγραμμα της ΕΚΤ θα αγγίξει τα 1,4 τρισ. ευρώ.

ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ! - ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ Ξαφνικά υπογράφεται συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας Κύπρου - Ρωσίας!

Έτοιμη στα κυριότερα σημεία της είναι η συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ  Λευκωσίας και Μόσχας  με τα δύο μέρη να έχουν καταλήξει στα περισσότερα επιμέρους θέματα που θα την διέπουν.
Κύριος άξονας της συμφωνίας είναι η παροχή στρατιωτικών διευκολύνσεων εκ μέρους της Κύπρου στην Ρωσική Ομοσπονδία όπως ανακοίνωσε εχθές και ο Ρώσος πρεσβευτής στη Λευκωσία  Στανισλάβ Οσάντσι.

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ "ΜΠΛΟΚΑΡΕ" ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ" ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Απόπειρα νομιμοποίησης δήθεν "τουρκικής" μειονότητας στη Δυτική Θράκη μέσω των εκλογών - Πως αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή


Τουρκικά σωματεία, πίσω από τα οποία κρύβονται πράκτορες του Προξενείου της Κομοτηνής και εξτρεμιστές της μουσουλμανικής μειονότητας επιχείρησαν να κατέβουν στις εκλογές ως «Τουρκική Ένωση Θράκης» εγείροντας σαφώς θέμα τουρκικής μειονότητας και επιχειρώντας τη νομιμοποίηση της δια των εκλογών. 

Ο γερμανικός εθνικισμός άρχισε να ενοχλεί τη διεθνή οικονομική ελίτ.

Η διεθνής οικονομική ελίτ που ηγείται της Παγκοσμιοποίησης, απεχθάνεται κυρίως ένα πράγμα. Τον εθνικισμό. Θέλει τα κράτη ανοιχτά, χωρίς εθνικές κυριαρχίες απέναντι στα συμφέροντά της και τις εθνικές κυβερνήσεις υποταγμένες. Είναι όρος επιβίωσης της Παγκοσμιοποίησης και φυσικά των συμφερόντων της διεθνούς οικονομικής ελίτ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο (του 2008) που εξαφάνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Mega!

Πριν παραθέσουμε την είδηση, να σχολιάσουμε ότι κουτοί δεν είμαστε.
Όσο η Νέα Τάξη θα βλέπει ότι ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του στο οικοδόμημα της (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ) τόσο θα κατασκευάζει νέα κόμματα με εντολοδόχους τους, μέχρι να διαλέξουμε κάποιο να ψηφίσουμε.
Μέχρι να είναι απόλυτα σίγουροι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχεται (είτε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν μετακινηθεί εκεί, είτε από τα σκάνδαλα των ΜΚΟ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία θα τους εκβιάζουν όταν γίνουν κυβέρνηση), θα συνεχίσουν να προωθούν (ΜΜΕ, εικονικές δημοσκοπίσεις) και να προβάλουν το ΠΟΤΑΜΙ.
Γράψαμε ήδη: »Το Ποτάμι » όταν το τίποτα γίνεται κόμμα…

Μαxητής Θεσσαλονίκης- Αντιπαρακμή
Δείτε τις νέες αποκαλύψεις :

Οι υποψήφιοι για υπουργοί στην κυβέρνηση Τσίπρα

Μπορεί τα υπουργικά κοστούμια να μην έχουν ραφτεί ακόμα, όμως οι πρώτες σκέψεις και σχεδιασμοί έχουν ήδη γίνει στην Κουμουνδούρου. Διαβάστε τα επικρατέστερα ονόματα στο ρεπορτάζ του NEWS 247.Τέσσερις βασικοί παράγοντες αναμένεται να επηρεάσουν τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! 1 τρισ. ευρώ μας χρωστούν οι Γερμανοί!


_Αυτός που πραγματικά χρωστάει, είναι η Γερμανία στην Ελλάδα και όχι η Ελλάδα στη Γερμανία.
Και αν η γερμανική κυβέρνηση απαντάει με περισσό θράσος ότι “το θέμα έχει κλείσει” και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών παίζει με τη νοημοσύνη μας λέγοντας ότι έχει χαθεί ο φάκελος στα συρτάρια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, εμείς αναζητούμε την αλήθεια.

"Κεφάλι" του ΣΥΡΙΖΑ σε νέες δημοσκοπήδεις. Pulse: Με 4 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ – Πώς κατανέμονται οι έδρες

Με 4% προηγείται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας PULSE για το Action24.Τρίτο κόμμα είναι το Ποτάμι ενώ μάχη για να μπουν στη Βουλή δίνουν οι ΑΝΕΛ. Το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου φαίνεται να μένει οριακά εκτός Βουλής.

Δικαστικό «όχι» σε αίτημα μπλοκαρίσματος των torrent στην Ελλάδα.



Απορρίφθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβάλλει η εταιρεία ΑΕΠΙ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας), απαιτώντας από τους παρόχους να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε αρχεία torrent.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση όπως την δημοσιεύει το void.gr, το δικαστήριο έκρινε ότι
το αίτημα της ΑΕΠΙ παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας, είναι δηλαδή υπερβολικό μέτρο.

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, έστω και τώρα…

Ας κάνουμε μία έκκληση προς τους πολιτικούς μας έστω και την ύστατη ώρα: επιτέλους σοβαρευτείτε!
Μην σπεύδετε να μοιράσετε αφειδώς χρήματα που δεν πρόκειται να έχετε στα πτωχευμένα δημόσια ταμεία.

Με ποια κριτήρια εκλέγουμε βουλευτές;

Του Νίκου Σκουλά 

Αυτό το σημείωμα δεν το γράφω για να σας πείσω να ψηφίσετε κάποιο κόμμα ή κάποιον υποψήφιο όπως θα περιμένατε πέντε μέρες προ των εκλογών αν και δεν έχω κρύψει τις πολιτικές μου προτιμήσεις, σεβόμενος όμως απολύτως και τις δικές σας.

Αντί για 300, να έχουμε 200 χαραμοφάηδες

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός 
Δάσκαλος, Κιλκίς 
«Κανείς πολιτικός δεν σκέφτεται τις μελλοντικές γενεές, γιατί το μέλλον δεν έχει εκλογική περιφέρεια»
Χ. Κίσιγκερ, το γνωστό κάθαρμα…
Στο άρθρο 51 του Συντάγματος αναγράφεται πως «ο αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους».

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ