}

15 Νοεμβρίου, 2016

Μειώσεις έως 25% στις συντάξεις του δημοσίου και των στρατιωτικών

Μειώσεις από 15% έως και 25% στις κύριες συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών, επιφέρει εγκύκλιος που εξέδωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στο πλαίσιο του πρόσφατου νόμου για το Ασφαλιστικό.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εγκυκλίου, θίγονται ασφαλισμένοι του Δημοσίου με ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Ο Ομπάμα στην Αθήνα με "πολύ ΝΑΤΟ" και "λίγο χρέος"Tου Γ. Αγγέλη 

Στην ατζέντα του αποχωρούντος Αμερικανού προέδρου, ανεξαρτήτως προσδοκιών από τους Ευρωπαίους οικοδεσπότες του, το θέμα της "ασφάλειας” είναι μακράν το πρώτο στην λίστα.

Ακολουθούν οι εμπορικές σχέσεις αλλά και η συνεργασία για την

Σκληρές ελληνοτουρκικές αερομαχίες στο Αιγαίο ενώ ο Μ.Ομπάμα προσγειωνόταν στην Αθήνα

ΤΡΕΙΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΔΥΤΙΚΑ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟΥ
Τουρκικά μαχητικά ενεπλάκησαν σε σκληρές αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά την ώρα που το Air Force One το οποίο μετέφερε τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα προσγειωνόταν στην Αθήνα.

Νέος "αντιρατσιστικός" νόμος και εξίσωση συμφώνου συμβίωσης με το γάμο


Στο 30% η ανεργία στην Ελλάδα κι οι τσούλες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ...νομοθετούν άρον-άρον για να εξισωθεί νομικά το Σύμφωνο Συμβίωσης με τον Γάμο!
http://bit.ly/2gcni6f

Αυτοί είναι οι ηγέτες της Ομογένειας που ζήτησαν από τον Ομπάμα να «τελειώνει» με τα Σκόπια


Το αίτημα για την ανάκληση της λανθασμένης απόφασης της κυβερνήσεως Μπους το 2004, για προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία», παραδόθηκε στην Αμερικανική κυβέρνηση, σήμερα 13 Νοεμβρίου 2016, εν όψει της επίσκεψης του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.Το αίτημα προσυπογράφουν ο Δημήτρης Χατζής (κέντρο), Πρόεδρος της Επιτροπής του εκστρατείας εκ μέρους της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ, ο Έντι Ζεμενίδης (αριστερά), εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC) και ο Φίλιπ Κρίστοφερ (δεξιά) Πρόεδρος της Παγκ
http://bit.ly/2eVs3Mq

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ