}

29 Απριλίου, 2016

Ναυμαχία της κανονιοφόρου «Κραταιός» με τουρκικά πολεμικά στις Οινούσσες (βίντεο) - Απεμπλοκή με υποχώρηση των Τούρκων -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΨΑΡΑ!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Δεν έχουν τελειωμό οι σοβαρότατες τουρκικές προκλήσεις αφού κυριολεκτικά δεν προλαβαίνουμε να τις καταγράψουμε: Πριν από λίγο  ναυμαχία σημειώθηκε μεταξύ σκάφους της τουρκικής Ακτοφυλακής και της κανονιοφόρου «Κραταιός» του Πολεμικού Ναυτικού που παρενέβη προκειμένου εμποδίσει την σύλληψη ενός Έλληνα ψαρά!

Η Άγκυρα δεν σέβεται ούτε την Μεγάλη Παρασκευή και παραβιάζει την ελληνική επικράτεια από αέρος και θαλάσσης -ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΠΑΝΑΓΙΑ - «ΒΟΛΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ολοένα και κλιμακώνει την ένταση η Άγκυρα με τις παραβιάσεις των τουρκικών ακταιωρών να εντείνονται συνεχώς ενώ τουρκικά F-16 έκαναν πτήση σε ύψος 70 μέτρων πάνω από τη νησίδα Παναγιά που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις Οινούσσες.

Ο ρίψασπις είναι χειρότερος όλων

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέξη Τσίπρα
Τα εύκολα για τον Αλέξη Τσίπρα τελείωσαν και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Τυχόν «ηρωϊκή» έξοδος δεν θα τον σώσει, θα την κουβαλάει εσαεί ως στίγμα.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ….

i-tourkia-anakinose-oti-elegchi-to-miso-egeo
Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι ελέγχει το μισό Αιγαίο – Δέσμευσε πάλι περιοχές ασκήσεων – ΧΑΡΤΗΣ

Ξεπερνούν κάθε φαντασία οι τουρκικές προκλήσεις. Η Τουρκία ανακοίνωσε εκ νέου άσκηση έρευνας και διάσωσης μέσα στο Αιγαίο, λέγοντας ότι
πρόκειται για τουρκική περιοχή.

Όλα στον αέρα, λόγια του αέρα…


Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της χώρας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, οι αισιόδοξες δηλώσεις περίσσευαν. Έτσι έγινε και τώρα. Με τη διαφορά ότι και πάλι το οξυγόνο της χώρας μοιάζει να τελειώνει, η ανάσταση της οικονομίας και το τέλος του μνημονίου αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «Γολγοθάς» δεν τελειώνει ως είθισται τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά θα συνεχιστεί και μετά το Πάσχα.

Τα σαράντα της Ειδομένης! Αυτοί που πολεμούν το έθνος διέλυσαν το κράτος και θα την πληρώσουμε εμείς!!!

Βραχυκύκλωμα σε όλη την αλυσίδα των εισαγωγών- εξαγωγών, παρενέργειες στις χερσαίες και λιμενικές μεταφορές, στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά κυρίως πλήγμα στο δεύτερο μεγαλύτερο στρατηγικό πλεονέκτημα που έχει η χώρα, μετά τον τουρισμό: Τη γεωγραφική της θέση ως πύλης εισόδου για τη μεταφορά των ασιατικών προϊόντων προς την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ : Τα κόκκινα σακίδια και η θολή, μαγική εικόνα του προϋπολογισμού

Εν πρώτοις οφείλει να εξηγήσει κανείς τι σημαίνει πρωτογενές πλεόνασμα – όπου είναι αρκετή η χρήση του γνωστού παραδείγματος ενός νοικοκυριού, για να είναι πιο κατανοητή η ερμηνεία. Στα πλαίσια αυτά, όταν ένας πατέρας, ο μισθός του οποίου είναι 1.000 €, κάποιο μήνα δεν πληρώσει το λογαριασμό   της ΔΕΗ, το τηλέφωνο, τα κοινόχρηστα και τους τόκους του δανείου του στην τράπεζα, οπότε του μένουν στην τσέπη του 7 € (το 0,7% του μισθού του), τότε η οικογένεια έχει πρωτογενές πλεόνασμα αυτά τα 7 €.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, «ΜΥΣΤΗΡΙΑ» ΣΙΩΠΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ


1dfb234782bf1fae28453782f161acbd

Τις τελευταίες ώρες όπως το είχαμε προβλέψει, το Αιγαίο δοκιμάζει την έκρηξη της τουρκικής προκλητικότητας καθώς το ίδιο το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανήγγειλε την τουρκική κυριαρχία μέχρι τον 25o παράλληλο, δηλαδή και επίσημα την διχοτόμηση του ελληνικού Αιγαίου.

Κομμουνιστής και κομψευόμενος

Στέφανος Κασιμάτης 

Συνέβη πριν από αρκετά χρόνια στη Θράκη. Φίλος καθηγητής πηγαίνει να μιλήσει σε εκδήλωση του αμερικανικού προξενείου και εκεί, κατάπληκτος, συναντά γνωστό του, παλιό συνδικαλιστή της ΚΝΕ από το πανεπιστήμιο.   «Τι κάνεις εσύ εδώ;» τον ρωτά, επειδή το αμερικανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης και οι δραστηριότητές του ήταν η ενσάρκωση του διαβόλου για την Αριστερά της Βορείου Ελλάδος γενικώς. Από την απάντηση που έδωσε, ο φίλος κατάλαβε ότι ο συνδικαλιστής καλόπιανε το προξενείο, επειδή είχε βάλει στο μάτι μια υποτροφία Φουλμπράιτ

Αποκαλυπτική έρευνα: Έτσι μπαίνουν οι "πρόσφυγες" στην Ελλάδα

Mία απίστευτη αποκάλυψη βγήκε στο φως της δημοσιότητας από την telegraph.co.uk, που θα έπρεπε να προβληματίσει τις αρμόδιες Αρχές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Στην αποκαλυπτική έρευνα της telegraph,που πρώτοι μεταφέραμε στην Ελλάδα, καθώς όπως φαίνεται τα συστημικά ΜΜΕ φρόντισαν να "καταχωνιάσουν" το εν λόγω δημοσίευμα,αποκαλύπτεται μία πολύ καλά οργανωμένη απάτη με πλαστά συριακά διαβατήρια, τα οποία χρησιμοποιούν αραβόφωνοι ούτως ώστε να περάσουν από τα παράλια της Μ. Ασίας στα ελληνικά νησιά!

"Θερμό" Πάσχα στο Αιγαίο - Ετοιμότητα, αλλά... - ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

του Γιάννη Πετρίδη

Διάχυτη ήταν η ανησυχια στο σημερινό άτυπο ΚΥΣΕΑ, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας για την εξέλιξη τη τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο. 

Τα στοιχεία που προσκόμισε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ε.Αποστολάκης ήταν εξόχως ανησυχητικά και καταδεικνύουν μια συγκεκριμένη προοπτική: Η Αγκυρα "σπρώχνει" για να υπάρξει "θερμό" επεισόδιο στο Αιγαίο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ