}

17 Αυγούστου, 2015

Πολυσύνθετο σκηνικό συγκρούσεων στην Τουρκία

Η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πολυσύνθετο σκηνικό συγκρούσεων, που περιλαμβάνει την εμπλοκή της σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στην επικράτεια γειτονικών χωρών, αλλά και τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της.

Το εκρηκτικό περιβάλλον, που απειλεί να αποσταθεροποιήσει πολιτικά και οικονομικά την Τουρκία, προκαλεί εύλογη ανησυχία και στην Ελλάδα. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί.

Το Βερολίνο θέλει τους υδρογονάνθρακες της Ανατολικής Μεσογείου

Γράφει ο Θανάσης Παπαδημητρίου 
Τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι περισσότεροι δεν τον ζήσαμε. Αυτό που ζούμε μπορεί να μην έχει να κάνει με όπλα και βόμβες η μεθοδολογία άλλαξε, όμως τα αποτελέσματα είναι τα ίδια με εκείνα ενός κανονικού πολέμου, όσον αφορά τις ανθρώπινες ψυχές. Κάτι ακόμα διαφορετικό είναι η διατήρηση των χωρών, των πόλεων των σπιτιών. Η έλλειψη εκρηκτικών είναι η πρόοδος.

Η "ρελάνς"-μονόδρομος του Καμμένου για τους στρατιωτικούς

Image

Σε κατάσταση συναγερμού οι στρατιωτικοί τα τελευταία 24ωρα,λόγω του συνταξιοδοτικού. Επί της ουσίας αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα, αφού αν δεν γίνει γνωστό το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που θα καταθέσει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι χάνουν ή τι κερδίζουν οι στρατιωτικοί. 

Ο Πάνος Καμμένος επιμένει ότι το ηλικιακό όριο των 58 ετών θα αποτελέσει “δίχτυ προστασίας” για στελέχη που δεν επιθυμούν την αποστρατεία.

2,6 εκ. Ευρώ έμβασμα από παναμέζικη εταιρεία στον λογαριασμό του συμβούλου του Σαμαρά!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ…
Έκθετοι πλέον όσοι επιχείρησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση πέντε ημέρες πριν τις εκλογές, αλλά και ο Μεϊμαράκης που ανέχθηκε δήλωση στήριξης της επίσημης Νέας Δημοκρατίας στον Παπασταύρου.

Διαγραφή χρεών έως 20.000 ευρώ σε τράπεζες, δημόσιο για ΟΛΟΥΣ – Ποια τα κριτήρια

money7Η διαγραφή μικρών χρεών προς τράπεζες και Δημόσιο, ύψους μέχρι και 20.000 ευρώ προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας που κατατέθηκε και ψηφίστηκε στην Βουλή μαζί με το νέο μνημόνιο.

Η νέα ρύθμιση, περιλαμβάνεται στο νόμο Κατσέλη και ανοίγει την πόρτα σε χιλιάδες οφειλέτες που έχουν μηδενικά εισοδήματα και δεν διαθέτουν ακίνητη περιουσία να προσφύγουν στα Ειρηνοδικεία και να πετύχουν το σβήσιμο όλων των υποχρεώσεών τους αρκεί να μην ξεπερνούν τα 20.000 ευρώ.

Όλες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις για το συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών

Image
Τι αλλάζει με την τροπολογία για το συνταξιοδοτικό και τι πρέπει να ανησυχεί τους στρατιωτικούς; Η ΠΟΕΣ με ανακοίνωσή της συνιστά ψυχραιμία .

Τι αναφέρει σε εκτενή ανακοίνωσή της προς τους στρατιωτικούς:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ