}

03 Φεβρουαρίου, 2015

Πάνος Καμμένος: Σήμερα σπάει η ομερτά των διεφθαρμένων! Τα λεφτά στους Λεωνίδες και οχι στους εφιάλτες. ( VIDEO)


https://olympiada.files.wordpress.com/2015/02/wpid-20150203082518.jpgΈκοβαν το κατοστάρικο από τους ακρίτες, την ίδια στιγμή που οι Κάντες τσέπωναν εκατομμύρια! Και έλεγαν ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τον άνδρα των ΕΔ που υπηρετεί στο Τριεθνές και φυλάει Θερμοπύλες. Εγώ σας λέω λοιπόν ότι σήμερα αυτό τελειώνει. Γιατί δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος, είναι και άλλοι. Μην ξεχνάτε τις ερωτήσεις που έχω καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια και οδήγησαν ήδη επίορκους στην φυλακή.

Στο Αιγαίο οι Τούρκοι νταήδες και στη Μαύρη Θάλασσα... λαγοί!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 

Ενώ στο Αιγαίο μαίνεται αυτή την εποχή ο λεγόμενος «πόλεμος της τσιπούρας», δηλαδή ο πόλεμος μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αλιευτικών με την τουρκική προκλητικότητα να χτυπά «κόκκινο», σε μια άλλη θαλάσσια περιοχή οι Τούρκοι δείχνουν το… πραγματικό τους πρόσωπο, δηλαδή το βάζουν κυριολεκτικά στα πόδια μόλις συναντούν τα δύσκολα.

Καμμένος: Παρέλαβαν χαλασμένα ελικόπτερα

Πάνος Καμμένος στoν Δήμο Βερύκιο και τον Πέτρο Κουσουλό:

«Όσες συμβάσεις έχουν πρόβλημα θα ασκήσουμε τους όρους των συμβάσεων αυτών υπέρ της χώρας» τόνισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό «Alpha 9,89»

Σχετικό: Καμμένος: Θα ακολουθήσουν κι άλλοι τον Τζοχατζόπουλο
Λάβρος κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων εμφανίστηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας προβλήματα στις συμβάσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων. «Θα ελεγχθούν όλες οι συμβάσεις. Δεν μπορεί να έχουμε εν εξελίξει παραγγελίες και ο ελληνικός λαός, να έχει πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια και να παραλαμβάνουμε υλικό το οποίο δεν δουλεύει» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και μεταξύ άλλων υπογράμμισε την ανάγκη «να ξαναμπεί μπροστά η Αμυντική βιομηχανία».

Τρέμει να δώσει τον λόγο στους βουλευτές του!

wpid-20150201095550.jpg

Δελφινομαχίες στο παρασκήνιο, υβριστικοί χαρακτηρισμοί για τον μεγάλο ηγέτη, μύχιοι πόθοι για καταστροφή της χώρας από το περιβάλλον του. Αυτή είναι η εικόνα της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και αποτελούσε μέχρι πρότινος τον εκφραστή της αστικής τάξης. Μετά, ήλθε ο Σαμαράς. Ο άνθρωπος που όχι μόνον αθώωσε τον εγκληματία Παπανδρέου, αλλά συνέχισε…την παρανοϊκή του πολιτική που κατέστρεψε κάθε παραγωγική ικμάδα της χώρας.

Tο υστερόγραφο της αποχώρησης ενός πρωθυπουργού…

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε»…REUTERS / Marko Djurica

Έχεις την ανάγκη να πιστέψεις μερικές φορές ότι ζεις σε μια κοινωνία που, πέρα απ’ όσα αρνητικά κουβαλάει, έχει καταφέρει να δημιουργήσει, αν μη τι άλλο, ένα ελάχιστο επίπεδο «πολιτικού πολιτισμού».

Το Golden Boy ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα της κρίσης!

Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται σε κρίση και να πανθομολογείται ότι οι τράπεζες δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη της οικονομίας, ωστόσο για τον CEO της Πειραιώς, Α. Θωμόπουλο, «δάνεια υπάρχουν». Το πριγκιπικό δάνειο από την ΕΤΕ που κατέληξε στην… Πειραιώς!
Παρά τα σοβαρά προβλήματα του τραπεζικού τομέα, παρά την αδυναμία των τραπεζών να χρηματοδοτήσουν την πραγματική οικονομία, λόγω ρευστότητας, φαίνεται ότι ορισμένα golden boys δεν θέλουν να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, o διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Άνθιμος Θωμόπουλος φέρεται να έχει δανειστεί από την τράπεζα της οποίας ηγείται, «αξιοποιώντας» τα χρήματα των φορολογουμένων και των καταθετών, ποσό της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ!

Σκόπια: Σοκ στην Γερμανία. Τσίπρας – Έχουμε αποδείξεις ότι η Μέρκελ έκρυψε την κλοπή που έκανε …και θα καταλήξει στην Χάγη.

Τι μεταδίδουν τα σκοπιανα μέσα για την συνάντηση Σουλτς – Μερκελ.
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Schultz έστειλε αρκετά μηνύματα για την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μερκελ.
Και όχι μόνο αυτό. Στην πράξη ζήτησε να επιστραφούν τα χρήματα από όλες της απάτες που έστησαν Έλληνες και γερμανοί βιομήχανοι σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας.

Αυτή η κυβέρνηση οφείλει να πετύχει

συριζατου Αθανάσιου Κατσίμπελη*

Αντελπίσαντες οι Έλληνες έστρεψαν αλλού την Ελπίδα για να αναπληρώσουν την αποτυχία της πενταετούς Μνημονιακής πολιτικής που εξαθλίωσε, εξουθένωσε και κούρασε τη Μεσαία τάξη των Ελλήνων. Γιατί αυτή την κρίση δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως δεν τη βιώνουν όλοι με την ίδια ένταση και πως υπάρχουν ομάδες του πληθυσμού που φτωχοποιήθηκαν και πλήρωσαν μόνοι τους το μάρμαρο της σπατάλης του δημοσίου χρήματος από τους μεγαλοεργολάβους των δημόσιων έργων.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ !!!: Το Δίκαιο και το όχι της Ελλάδος

Συνέβη εις την Γερμανία 

Γράφει ο Γεώργιος Εμ. Δημητράκης 

Η οικονομική κρίση την οποία βιώνει ο λαός μας, αλλά και πολλοί άλλοι λαοί της Ευρώπης και του κόσμου, δεν είναι μόνον το αποτέλεσμα εσφαλμένων πολιτικών των ηγεσιών των, αλλά παράλληλα και συνέπειες της πολιτικής εκείνων οι οποίοι για ιδιοτελείς και μόνον λόγους και όφελος καταστρατήγησαν τις παγκόσμιες Αξίες και τις Αρχές του Δικαίου. Με τα γνωστά αποτελέσματα και τις βαριές συνέπειες τις οποίες πληρώνει τώρα και η Πατρίδα μας.

Πού το πάει ο Τσίπρας.


Του Σταύρου Λυγερού

«Στο κόκκινο» όσο δεν πάει οι σχέσεις με ΕΕ-ΔΝΤ - Ρήξη και δημοψήφισμα ή βασανιστική προσέγγιση - Διεθνές σοκ από το ορθό-κοφτό «όχι» της Αθήνας - Αμόκ Βερολίνου, απειλές για «μέτρα Κύπρου», αλλά και υποσχέσεις-ανταλλάγματα.

Τρέμουν οι βαρώνοι; Ο Πάνος Καμμένος με τον αρχηγό ΓΕΣ, βγάζουν το Μηχανικό για να στηρίξει τους Ηπειρώτες!


Εντολή για κινητοποίηση του Μηχανικού με μέσα και προσωπικό για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι πλημμύρες στην Ήπειρο, έδωσε στον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Είχε προηγηθεί επικοινωνία του με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη ο οποίος τον ενημέρωσε για τις ζημιές από την βροχόπτωση και την κατάρρευση των γεφυριών της Πλάκας και του Κομποτίου.

Οι απόγονοι του Γ’ Ράιχ μας απειλούν και… πάλι!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός 

Οι δηλώσεις και οι ενέργειες του νέου μας Πρωθυπουργού δηλ. ότι θα ακολουθήσει και θα εφαρμόσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις αλλά και το βέτο της Ελλάδας εναντίον των Ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Ρωσίας θορύβησαν και εξόργισαν το ιερατείο της “λυκοφωλιάς” των Βρυξελλών και από ότι διαβάζουμε η κ. Μέρκελ δεν θέλει να δει ούτε “ζωγραφιστό” τον κ. Τσίπρα στην επόμενη σύνοδο κορυφής!

Πρόταση - βόμβα Βαρουφάκη για το χρέος

Μια ριζοσπαστική πρόταση για το χρέος κάνειμε δήλωσή του στους Financial Times ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης.

Η ελληνική πλευρά ζητά την αντικατάσταση του χρέους με νέα ομόλογα, βάσει της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, τονίζει ο κύριος Βαρουφάκης.

Αφού θέλουν μάχη, ας προετοιμαστούμε για πόλεμο

Η ταχύτητα με την οποία η νέα ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στην αποπομπή της τρόικας και στην παρεμπόδιση επιβολής νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας αποτέλεσε –κατά γενική ομολογία– ένα είδος πολιτικού Blitzkrieg, που ξάφνιασε και αναστάτωσε το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες αλλά και τους εν Ελλάδι μνημονιακούς υποτακτικούς τους... 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ