}

03 Ιουνίου, 2015

Κόλαφος ο Κασιμάτης: Εθνικό έγκλημα το μνημόνιο

Ερώτηση βουλευτή : θεωρείτε Κύριε Κασιμάτη πως η γνωμοδότηση Πικραμένου (τότε επικεφαλής του ΣτΕ) σύμφωνα με την οποία «δικαιολογείται η παραβίαση της Χάρτας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, λόγω των υπέρμετρων αναγκών της Χώρας» αναφορά του Πικραμένου δυνάμει την οποίας «βρήκε ως Συνταγματική» την υπαγωγή μας στο καθεστώς του «μνημονίου», η απάντηση Κασιμάτη ήταν ξεκάθαρη.

Οι δικοί μας Τσαουσέσκου...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Το blog πιστεύει πως αν κάποιος απ' τους κραδαίνοντες τα πρώτα ευρώ στην χώρα μας, είχε την τύχη των Τσαουσέσκου  (άμεση δίκη και απόδοση απόλυτης δικαιοσύνης με συνοπτικές διαδικασίες)με μόνη διαφορά   την απόδοση χάριτος και ισόβια, δεν θα βρίσκονταν σήμερα εύκολα κάποιοι να κραυγάζουν και να μουγκανίζουν υπέρ οποιασδήποτε συμφωνίας-μνημονίου με τους τοκογλύφους ''εταίρους''.

ΑΚΙΝΗΤΑ: Τι θα γίνει με τα ενοίκια

6 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ -ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ Ε2 ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ
Από το έντυπο Ε2 και τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας περνά η ορθή συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης. Για τον λόγο αυτόν η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε σχετικό οδηγό όπου παρέχονται απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα των φορολογουμένων.

Κι όμως υπάρχουν και Γερμανοί που μας υποστηρίζουν!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Γ. Δελαστίκ
 Απίστευτο ακούγεται, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό: Υπάρχουν και Γερμανοί διανοούμενοι που υπερασπίζονται την Ελλάδα! Δεν την υπερασπίζονται κρυφά, σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, αρθρογραφούν κιόλας υπέρ της χώρας μας - και μάλιστα στην 
εφημερίδα της γερμανικής σοσιαλδημοκρατικής πνευματικής ελίτ, την εβδομαδιαία «Die Zeit», η οποία συνήθως χύνει χολή εναντίον της πατρίδας μας.

Εκνευρισμένη η Bild: "Η Μέρκελ θα σώσει τους φτωχομπινέδες Έλληνες όποιο κι αν είναι το κόστος!"


 Η Άνγκελα Μέρκελ εργάζεται με όλες της τις δυνάμεις για να καταλήξει σε συμφωνία με την Αθήνα όποιο κι αν είναι το κόστος, γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild.
Η εφημερίδα υπενθυμίζει τα όσα διαδραματίσθηκαν στην πενταμερή το βράδυ της Δευτέρας περιγράφοντας όχι και με τα πιο κολακευτικά λόγια τους «φτωχομπινέδες» όπως γράφει Έλληνες και αναφέρει τις πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η γερμανίδα Καγκελάριος με τον έλληνα πρωθυπουργό.

Το παραδέχονται ανοιχτά πλέον και οι Ευρωπαίοι: "Πάμε σε κούρεμα του ελληνικού χρέους"

"ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" ΛΕΕΙ Ο Π.ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ 

Για συμφωνία «κουρέματος» του ελληνικού χρέους μιλούν ευθέως πλέον Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και συνδέουν το θέμα αυτό ανοιχτά με τη συμφωνία Ελλάδας και δανειστών που ως φαίνεται είναι στα σκαριά. Θα υπάρχουν μέτρα στη συμφωνία, τα οποία πάντως η κυβέρνηση θεωρεί ότι δεν παραβιάζουν τις «κόκκινες γραμμές», αλλά το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά πως η μεγάλη επιτυχία θα είναι το κούρεμα του χρέους έως και 50%.

Στις Βρυξέλλες σήμερα εκτάκτως ο Α.Τσίπρας - Πρόσκληση από Γιούνκερ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε απόψε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δύο άνδρες είχαν χθες επικοινωνία κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Γιούνκερ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συναντηθούν και να συζητήσουν την πρόταση της κυβέρνησης για μια συμφωνία με τους εταίρους.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ