}

30 Οκτωβρίου, 2014

Με το «βλέμμα στην κάλπη» το μήνυμα Στελεχών ΕΔ και Σ.Α. στην κυβέρνηση!!

Την σαφή προειδοποίηση πως το 1 εκ. ψηφοφόρων που εκπροσωπούν οι  τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και οι οικογένειες τους θα κρίνουν και θα αξιολογήσουν την στάση της κυβέρνησης απέναντι τους έστειλαν Απόστρατοι και Εν Ενεργεία Στρατιωτικοί και Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας κατα την σημερινή τους συνέντευξη τύπου.

Όπως τόνισαν η επιστροφή των μόλις 144,4 εκ ευρώ που είναι τα οφειλόμενα, όπως είπε ο Αντιναύαρχος εα Σπ. Περβαινάς ΠΝ, αποτελεί το ελάχιστο που μπορεί να κάνει μια κυβέρνηση σε μια ευνομούμενη πολιτεία που γίνονται σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις. Άλλωστε όπως τονίστηκε με νόημα απο αυτά τα χρήματα με τις κρατήσεις και την φορολόγηση τελικά στην τσέπη των Στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α. δεν θα φτάσει ούτε το 40% του μισού ποσού.

Σε ότι δε αφορά την κυβερνητική θέση πως δήθεν οι Απόστρατοι και οι ε.ε. λαμβάνουν αυξήσεις το μήνυμα όλων ήταν πως οι ίδιοι ζητούν εφαρμογή της νομιμότητας, της απόφασης του ΣτΕ, και  πως αν η κυβέρνηση σκοπεύει να δώσει αυξήσεις αυτές επιθυμία των Αποστράτων και των Εν Ενεργεία είναι να πάνε στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.


www.paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ