}

12 Αυγούστου, 2015

Δεν είναι ανίκανοι, επικίνδυνοι είναι...

Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας 

Λοιπόν, για να σοβαρευόμαστε κάποια στιγμή! Με αφορμή τη σημερινή υπογραφή της συμφωνίας της (δήθεν) ελληνικής (και δήθεν) κυβέρνησης με τους μεγαλοτοκογλύφους, κι επειδή πολλά έχω ακούσει εδώ κι ένα μήνα από τα χείλη των (κεντρικών αλλά και τοπικών) παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ, να πω ότι πραγματικά καγχάζω με τη στάση των περισσότερων από αυτούς και τη (μάταιη) προσπάθειά τους να βαφτίσουν το κρέας ψάρι!Και λέω μάταιη, γιατί είναι φανερό πως δεν είμαστε (όλοι) σε αυτόν τον τόπο διανοητικά καθυστερημένοι, όπως προφανώς θέλουν να μας θεωρούν.

Το καταλάβαμε πολύ καλά πως έχουν υποστεί κι αυτοί την ίδια ακριβώς μετάλλαξη των Νεοδημοκρατών του 2012 που από λυσσαλέοι εχθροί των Μνημονίων έγιναν μετεκλογικά οι χειρότεροι μνημονιακοί αμύντορες (με τη διαφορά πως αυτοί καθυστέρησαν 4-5 μήνες περισσότερο από εκείνους) και πάνε τώρα να μας προϊδεάσουν για το πόσο…κ αλά και υπάκουα παιδιά θα γίνουν (μπροστά στον φόβο της απώλειας της εξουσίας)!
Για να σοβαρευτούμε όμως επιτέλους: εδώ μιλάμε για ένα απερινόητο τσίρκο που έσυρε δια της βίας τη χώρα σε εκλογές με αερολογίες και υποσχέσεις της κακιάς ώρας, έκανε μια κάποια δήθεν διαπραγμάτευση γεμάτη από εφιαλτικά λάθη, έφτασε μέχρι και σε δημοψήφισμα χωρίς απολύτως κανένα λόγο, χώνοντας τη χώρα στα σκατά με κλειστές τράπεζες, στο καπάκι ξεπούλησε τη λαϊκή ετυμηγορία (δηλαδή το ΟΧΙ που φυσικά το υπερασπιστήκαμε τότε κι εμείς, εκεί που είχαν πάει τα πράγματα, ασχέτως αν δηλώσαμε εξαρχής δημόσια ότι το δημοψήφισμα ήταν λάθος) και τέλος έφερε ένα ολέθριο μνημόνιο, 10 φορές χειρότερο από τα προηγούμενα, που αν εφαρμοστεί, μετατρέπει τη χώρα σε κρανίου τόπο.

Λυπάμαι, αλλά ο άνθρωπος που τα «πετυχαίνει» όλα αυτά, αν φοράει παντελόνια, μια επιλογή κανονικά θα έπρεπε να έχει: να κλειστεί στο γραφείο του και να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα.

Και μαζί του να πάει και ο επικεφαλής του ετέρου τσίρκου, που από τα μεγάλα λόγια με τα…Κούγκια βρέθηκε κι αυτός (από… καλόγερος Σαμουήλ) εν μια νυκτί στα τέσσερα μαζί με όλη την κουστωδία (για να καγχάζουν ο Άδωνις κι οι λοιποί ολετήρες του δικομματισμού και - το χειρότερο - να έχουνε και δίκιο)!

Καταλαβαίνω βέβαια πως οι κ. Τσίπρας και Καμμένος δεν το κατέχουν και πολύ το…προσόν της αυτοκριτικής, από το σημείο αυτό όμως μέχρι τις βλακείες που ακούμε εδώ και μερικές βδομάδες από συριζαίικα χείλη η απόσταση είναι τεράστια!

Λοιπόν φτάνει η κοροϊδία και η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, σύντροφοι!

Πείτε ότι είστε ένα άχρηστο τσούρμο από ιδεοληπτικούς ανίκανους, να το συζητήσουμε!
Ότι θα βαφτίσετε όμως αυτόν τον όλεθρο που μας φέρατε στη χώρα ως περίπου επιτυχία, που γίνεται για το καλό του λαού, αυτό ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!

Το σκατό, όσο κι αν το πασπαλίσετε με άχνη ζάχαρη, λουκούμι ΔΕΝ θα το κάνετε!

Εμείς πάντως εννοείται πως θα συνεχίσουμε να είμαστε στα κάγκελα εναντίον των κυβερνήσεων της υποταγής και του ξεπουλήματος. 
Και αυτή τη φορά μάλλον ολομόναχοι…

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ