}

04 Μαΐου, 2015

Γιατί ο ΥΦΕΘΑ είπε σε απόστρατους ότι "πρέπει να διαφυλάξουμε την τιμή των ΕΔ"


Image




“Να καθαρίσει” γρήγορα το “όνομα και η τιμή” των Ενόπλων Δυνάμεων υποσχέθηκε ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας στους απόστρατους της ΕΑΑΣ. Αναφερόταν σ΄ ένα θέμα που κακώς οι Ενωσεις δεν προτάσουν ανάμεσα στα άλλα αιτήματά τους. Ως γνωστόν έχουν ακουστεί πολλά κατά καιρούς για εμπλοκή στρατιωτικών -που είναι πλέον απόστρατοι- σε εξοπλιστικά σκάνδαλα. Αυτές οι εκκρεμείς υποθέσεις δημιουργούν αρνητικό κλίμα και σχόλια απ΄ όσους ποτέ δεν είδαν και δεν βλέπουν θετικά τις ΕΔ.


Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας στην συνάντηση που ειχε με το ΔΣ της ΕΑΑΣ είπε στους απόστρατους ότι για τα τρέχοντα γενικά θέματα ότι “για τη διαφύλαξη της τιμής των ε.ε και ε.α. Στελεχών γίνεται έρευνα σε βάθος για τα εξοπλιστικά προκειμένου να αποδοθούν, μέσω της δικαιοσύνης, ονομαστικά οι όποιες ποινικές ευθύνες και δεν θα υπάρξει καμία συγκάλυψη”.

Όσο για την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ και την επιστροφή των αναδρομικών ο κ.Τόσκας επανέλαβε “ότι η θέση της κυβέρνησης είναι ίδια, όπως ήταν προεκλογικά, με σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις και σταθερή, για πλήρη εφαρμογή της αποφάσεως του ΣτΕ, έχοντας όμως στάση αναμονής καθώς την παρούσα χρονική στιγμή τρέχουν οι εξελίξεις της γενικής οικονομικής κατάστασης. Επί αυτού, επισήμανε την κίνηση της κυβέρνησης, όπου προς αναζήτηση πόρων αναγκάστηκε να ψηφίσει την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου” .

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ