}

28 Νοεμβρίου, 2014

Ελίτ και χυδαίος πλούτος των πρασίνων συνδικαληστών και κηπουρών. (VIDEO)

Posted by olympiada στο Νοεμβρίου 27, 2014 

– ΦΩΤΟ – Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 14-09-1997
«Πρόσωπα (και μουστάκια) π.Ε και μ.Ε.-Σύντροφοι προ εκσυγχρονισμού και μετά εκσυγχρονισμόν»
Σύντροφοι εκσυγχρονιστές(χωρίς μουστάκια) ….εις Παρισίους!

Vila Said

«…ελίτ και χυδαίος πλούτος στο Παρίσι, πολυτελέστατη εσώκλειστη εγκατάσταση με σπίτια της απόλυτης ελίτ και του χυδαίου πλούτου στο Παρίσι,
«….λόγω του χώρου και του τόπου που φιλοξενείται η συνάντηση των δύο πλευρών είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους ελεγκτές να πεισθούν ότι “δεν υπάρχουν περιθώρια να μειωθούν οι δαπάνες του προϋπολογισμού με άλλο τρόπο πέραν της περικοπής των μισθών.
Υπενθυμίζουμε ότι η Βίλα Σαίντ είναι μια πολυτελέστατη εσώκλειστη εγκατάσταση με σπίτια της απόλυτης ελίτ και του χυδαίου πλούτου στο Παρίσι, φρουρούμενη από την αστυνομία και ιδιώτες, ενώ κάθε άλλο ταιριάζει ως locus με την λιτότητα και την προσπάθεια εξυγίανσης που έχει πέσει μονόπλευρα στους ώμους του μέσου πολίτη. Εκεί η Ελλάδα διατηρεί πολυτελές οίκημα.»
- Vila Said Paris-Tina
Η «κηπουρός» του Γιώργου που μετά την απομάκρυνσή της από το υπουργείο Περιβάλλοντος διορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, σπαταλά ευχάριστα τον χρόνο της στο Παρίσι και παρεμπιπτόντως περνά από το γραφείο της, επί της οδού 15 Villa Said, χωρίς να ανταποκρίνεται στον κρίσιμο ρόλο της….

Αφιερωμένο στους συντρόφους που σιγά σιγά μετακομίζουν αριστερότερα στα έδρανα της Βουλής με την ορχήστρα από δεξιά να τους συνοδεύει. (για να θυμούντα οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι)

……………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ