}

10 Δεκεμβρίου, 2014

Σκοπιανοί λένε τη Ντόροθι Κινγκ "Ελληνίδα πόρνη". Πως απαντά μέσω twitter
 | Από 

DOROTHY
Οι Σκοπιανοί αποκάλεσαν "Ελληνίδα πόρνη που κρύβει την αλήθεια" την Αμερικανίδα αρχαιολόγο Ντόροθι Κινγκ.

Αυτή δεν άφησε αναπάντητες τις απειλές και "Ξέσπασε" στο Twitter. «Σοβαρά τώρα; Μου στέλνουν απειλές επειδή είμαι μια "Ελληνίδα πόρνη" που κρύβει την αλήθεια για τα Σκόπια".

"Θα προτιμούσα να είμαι μια Ελληνίδα πόρνη παρά Σκοπιανή... Νομίζω θα ήταν πιο διασκεδαστικό», έγραψε και συνέχισε αναφέροντας ότι τις τελευταίες ημέρες έχει μπλοκάρει από το Twitter αρκετούς Σκοπιανούς, οι οποίοι της επιτίθενται για τα όσα υποστηρίζει και κυρίως, για την στήριξή της στην ελληνική πλευρά.
"Κρίμα που δεν χρησιμοποιούν την ενέργειά τους για να κάνουν κάτι πιο παραγωγικό", πρόσθεσε, σχολιάζοντας με ύφος ειρωνικό τα όσα πολλοί πολίτες των Σκοπίων της καταλογίζουν.


Dorothy Lobel King @DorothyKing  ·  21h 21 hours ago
Blocked a Skopjedonian today, yesterday, another the day before ... pity they don't use the energy for something productive ...
0 replies 39 retweets 80 favorites
 Reply  Retweet39  Favorite80
More
Dorothy Lobel King @DorothyKing  ·  21h 21 hours ago
Hey, I'd rather be a Greek Whore than a Skopjedonian ... sounds more fun too ;-)
0 replies 93 retweets 143 favorites
 Reply  Retweet93  Favorite143
More



Η γνωστή σε όλο τον κόσμο αρχαιολόγος είχε δηλώσει παλιότερα πως τα Σκόπια είχαν διάφορες ονομασίες κατά την αρχαιότητα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχαν το όνομα Μακεδονία.
Μάλιστα, είχε διευκρινίσει τότε ότι την περιοχή των Σκοπίων την είχε κατακτήσει ο Μέγας Αλέξανδρος, όπως όμως είχε κατακτήσει και τις περιοχές του Ιράν και του Αφγανιστάν, αλλά καμία από αυτές τις χώρες δεν ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Μακεδονία.








1 σχόλιο:

Γρηγόριος Μυτακίδης είπε...

Νομίζω ότι με η Ντόροθυ Κινγκ βρήκε τελικά το όνομα τους: Σκοπιαντόνια. Να το προτείνει και στον Νίμιτς.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ