}

23 Δεκεμβρίου, 2014

Τα παρασκήνια της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου (Φωτογραφίες)

    Τα παρασκήνια της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου (Φωτογραφίες)
Πολλά ήταν τα πηγαδάκια μεταξύ των βουλευτών τόσο πριν όσο και μετά τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Συνομιλία σε καλό κλίμα είχαν οι Ραχήλ Μακρή και Γρηγόρης Ψαριανός, λίγο μετά τη ψηφοφορία.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος ψήφισε υπέρ του Σταύρου Δήμα, μετά τη διαδικασία στο καφενείο της Βουλής είπε: «Εκεί που οι καπεταναίοι κρεμούν τα άρματα, οι γύφτοι κρεμούν νταούλια».
Μία μικρή αναστάτωση δημιουργήθηκε στα θεωρεία, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, όταν μία γυναίκα σηκώθηκε και έδειχνε την μπλούζα της, στην οποία υπήρχε το σύνθημα «Βρωμάτε προδότες».
Αμέσως ήρθε η ασφάλεια και της ζήτησε να καθίσει κάτω και όταν εκείνη προέβαλε αντιρρήσεις την απομάκρυναν από τα θεωρεία.
Μία συνάντηση με ενδιαφέρον ήταν μετά τη ψηφοφορία μεταξύ των φίλων από τα παλιά Γιώργου Σταθάκη και Φίλιππου Σαχινίδη στο εντευκτήριο της βουλής.
Ακόμα, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αντάλλασσε ραβασάκια με τον υπουργό Πολιτισμό, Κωνσταντίνο Τασούλα.
http://www.protothema.gr/files/1/2014/12/23/vouli_mesa21/mako1.jpg
Πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ιωαννίδης, πλησίασε τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και οι δύο άνδρες χαιρετήθηκαν και τα είπαν για λίγα λεπτά.
Δίπλα στο Νίκο Μιχαλολιάκο καθόταν η σύζυγός του και βουλευτής του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια.
Στα πίσω έδρανα καθόταν μόνος ο Οδυσσέας Βουδούρης, εμφανώς κουρασμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ