}

18 Δεκεμβρίου, 2014

Με μισή ντουζίνα μαχητικά γυροφέρνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο…και Πάντα Οπλισμένοι !

iZJ9dmmΠάντα οπλισμένοι συνηθίζουν να βγαίνουν τελευταία  οι Τούρκοι στον Ουρανό του Αιγαίο ! Ένας σχηματισμός αποτελούμενος απο (6 )έξ μαχητικά  εκ των οποίων τα δύο οπλισμένα !

Μαζί με τα μαχητικά οι Τούρκοι βγάζουν πλέον καθημερινά το Καταγραφικό το CN-235 που καταγράφει τα πάντα στο Αιγαίο καταγράφοντας ακόμη και τα περιπολικά σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού που  παραμένουν στα όρια της Ελληνικής ΑΟΖ για πάν ενδεχόμενο ! (Τα τουρκικά πολεμικά καραδοκούν πάντα )
IMG_8631
Ο ΥΕΘΑ επισκέφτηκε το «ΣΔΑΜ » και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να υπάρχει επαγρύπνηση (φώτο) …Αν στον Έβρο και τα νησιά δεν υπάρχει πρόβλημα όπως θα αναφέρουμε τις επόμενες ημέρες από τα πιο επίσημα χείλη  και απο τους ανθρώπους που μια ζωή ήταν και παραμένουν μαχητές ,στον αέρα σε το συζητάμε η πολεμική αεροπορία θα γονατίσει τους Τούρκους με το καλημέρα και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου αλλά η πραγματικότητα ,στη Θάλασσα και με τα Ναυτικής Συνεργασίας Αεροσκάφη καθηλωμένα στο Έδαφος δεν έχουμε και τις καλύτερες πιθανότητες !
e2b0261e1c50dc271e2baecf577af371_XL
Μπορεί τα υποβρύχια να μας δώσουν σημαντικό πλεονέκτημα αλλά δεν είναι αυτά που θα δώσουν την τελική νίκη ούτε την μεγάλη μάχη !
AIR_P-3B_Orion_Greece_lg
 Ο ΥΕΘΑ πρέπει να πιέσει Θεούς και δαίμονες να σηκώσει τα Αεροσκάφη του Ναυτικού (φώτο) πάση θυσία ,ώστε να έχουν οι Αξιωματικοί Επιχειρήσεων και το «ΣΔΑΜ»  τις  πληροφορίες μάχης και την άμεση εικόνα από το πεδίο  των επιχειρήσεων ! (
ΟΙ Τούρκοι δεν περνά ημέρα που να μην στέλνουν τα καταγραφικά τους να κατασκοπεύσουν ,να καταγράφουν τις κινήσεις αλλά και τους χρόνους αντίδρασης των μαχητικών !
6XuCe
 Σε διπλό ρόλο τα CN-235  (φώτο) εκτός του κατασκοπευτικού ρόλου έχουν βάλει και σκοπό να απογειώνουν τα Ελληνικά μαχητικά ώστε να προβαίνουν σε αναχαιτίσεις ,αφού μπαινοβγαίνουν στο Ελληνικό FIR μόνο και μόνο για αναγκάσουν τα μαχητικά της Ελλάδος να ταλαιπωρούν μέσα και πληρώματα ,αφήστε  το κόστος των καυσίμων που κάθε φορά αναγκάζεται το ΑΤΑ να τα απογειώσει !
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ     :    1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ   :   1 (CN-235) 
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :   7 
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :   2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ        :   3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :  7
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :   -
ΠΕΡΙΟΧΗ                :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
 Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

 http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ