}

13 Ιανουαρίου, 2015

Αυτό με τον «Βλάχο στο μπουρδέλο» το ξέρετε !?

Συνάδελφοι, αυτό με τον «Βλάχο στο μπουρδέλο», το ξέρετε !?
 
Προχθές ανάρτησα ένα σχόλιο-προτροπή, να μάθουμε τα ονόματα και να επιλέξουμε να ψηφίσουμε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ υποψήφιους βουλευτές, για τους λόγους που κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται. (βλ. http://kranosgr.blogspot.gr/2015/01/blog-post_96.html)
Αμέσως, ανώνυμοι και επώνυμοι «συνάδελφοι» (βλ. εισαγωγικά), βγήκαν στα κάγκελα λέγοντας : «σιγά να μη ψηφίσουμε τα κομματόσκυλα, … που, … πως, … και διότι …» !! Είναι αυτοί οι ΙΔΙΟΙ πρώην στρατιωτικοί, που μόλις δουν κάποιο συνάδελφο τους, να αναλαμβάνει κάποια σημαντική θέση στο Δημόσιο ή σε Οργανισμό, … επαναστατεί η «συνείδηση» τους και του σούρνουν τα μύρια τόσα !!
 
Δεν αντιλαμβάνομαι αυτό το μένος, την οργή, τα απωθημένα, τη ζήλια και το δηλητήριο που κουβαλούν …. επί τόσα χρόνια !! Δεν βαρέθηκαν !?!? Όλοι είχαμε και έχουμε λόγους να είμαστε δυσαρεστημένοι με τους … «επιτήδειους» που μεταχειρίζονταν … «πλάγια μέσα» για την πάρτη τους και έτσι μας αδικούσαν τους υπόλοιπους !! Θα μπορούσα και εγώ ασφαλώς, να πω πολλά γι αυτούς, να πρωτοστατώ σ’ αυτές τις ύβρεις (και πολλοί γνωρίζουν τι εννοώ) και να δηλητηριάζω έτσι τον Κλάδο μας!!
- Παραδέχομαι ότι, οι περισσότεροι συνάδελφοι που είναι «Υποψήφιοι Βουλευτές», δεν προήλθαν από πολιτική-κομματική παρθενογένεση, αλλά είχαν προϊστορία και παρελθόν (ΚΑΚΩΣ, πολύ ΚΑΚΩΣ και μεγάλο σφάλμα τους, που μας πρόσβαλλε όλους) !!
- Παραδέχομαι επίσης, ότι κάποιοι συνάδελφοι που με την εμπιστοσύνη ΜΑΣ, εκλέχθηκαν βουλευτές στην απελθούσα Βουλή, δεν στάθηκαν στο ύψος τους, δεν τίμησαν την προϊστορία τους και δεν μας εκπροσώπησαν αντάξια της τιμής που τους κάναμε !!
 
Έεεε και !? Έεεε και !? Έεεε και λοιπόν …. ΕΡΩΤΩ τους επαγγελματίες «πικρόχολους»:
- Οι υπόλοιποι (εκτός των συναδέλφων μας) υποψήφιοι βουλευτές, προήλθαν από παρθενογένεση, δεν είχαν συνδικαλιστικές, κομματικές ρίζες και διασυνδέσεις στο χώρο τους, δεν εκμεταλλεύτηκαν καταστάσεις?????
- Οι υπόλοιποι πρώην βουλευτές (εκτός των συναδέλφων μας), που τους ψήφισε ο λαός μας και ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι, στάθηκαν … καλύτερα στο ύψος, της αποστολής, της τιμής και του καθήκοντος τους ????
Αν ΝΑΙ, τότε να μου τους πείτε ΠΟΙΟΙ (συγκεκριμένα) και σε μένα, για να τους κάνω εικόνισμα και να τους ψηφίζω με κλειστά μάτια !!!! ΟΧΙ όμως έτσι, φλου και αορίστως .... μαθήματα ηθικής και αξιοπρέπειας !! Αν πάλι, έχετε ήδη επιλέξει ... τον Μπάρμπα σας από την Κορώνη, τότε ξιά σας !!
 
ΕΛΕΟΣ πια «Γκρινιάρηδες» της γειτονιάς μας !!!
Εσείς μοιάζετε με στον «βλάχο», που απέρριψε το Κρινιώ, διότι  (λέει) δεν ήταν παρθένα και πήγε και ψώνισε σύζυγο …. από μπουρδέλο και υπερήφανος μετά εξηγούσε στους συγχωριανούς του : «αφού δεν είμαι εγώ ο πρώτος, ας απολαύσω τουλάχιστον, την εμπειρία … των άλλων»!!!Συνάδελφοι, αυτό με τον «Βλάχο στο μπουρδέλο», το ξέρετε !?
Προχθές ανάρτησα ένα σχόλιο-προτροπή, να μάθουμε τα ονόματα και να επιλέξουμε να ψηφίσουμε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ υποψήφιους βουλευτές, για τους λόγους που κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται. (βλ.http://kranosgr.blogspot.gr/2015/01/blog-post_96.html)

Αμέσως, ανώνυμοι και επώνυμοι «συνάδελφοι» (βλ. εισαγωγικά), βγήκαν στα κάγκελα λέγοντας : «σιγά να μη ψηφίσουμε τα κομματόσκυλα, … που, … πως, … και διότι …» !! Είναι αυτοί οι ΙΔΙΟΙ πρώην στρατιωτικοί, που μόλις δουν κάποιο συνάδελφό τους, να αναλαμβάνει κάποια σημαντική θέση στο Δημόσιο ή σε Οργανισμό, … επαναστατεί η «συνείδηση» τους και του σούρνουν τα μύρια τόσα !! Δεν αντιλαμβάνομαι αυτό το μένος, την οργή, τα απωθημένα, τη ζήλια και το δηλητήριο που κουβαλούν …. επί τόσα χρόνια !! Δεν βαρέθηκαν !?!? Όλοι είχαμε και έχουμε λόγους να είμαστε δυσαρεστημένοι με τους … «επιτήδειους» που μεταχειρίζονταν … «πλάγια μέσα» για την πάρτη τους και έτσι μας αδικούσαν τους υπόλοιπους !! Θα μπορούσα και εγώ ασφαλώς, να πω πολλά γι αυτούς, να πρωτοστατώ σ’ αυτές τις ύβρεις (και πολλοί γνωρίζουν τι εννοώ) και να δηλητηριάζω έτσι τον Κλάδο μας!!
- Παραδέχομαι ότι, οι περισσότεροι συνάδελφοι που είναι «Υποψήφιοι Βουλευτές», δεν προήλθαν από πολιτική-κομματική παρθενογένεση, αλλά είχαν προϊστορία και παρελθόν (ΚΑΚΩΣ, πολύ ΚΑΚΩΣ και μεγάλο σφάλμα τους, που μας πρόσβαλλε όλους) !!
Παραδέχομαι επίσης, ότι κάποιοι συνάδελφοι που με την εμπιστοσύνη ΜΑΣ, εκλέχθηκαν βουλευτές στην απελθούσα Βουλή, δεν στάθηκαν στο ύψος τους, δεν τίμησαν την προϊστορία τους και δεν μας εκπροσώπησαν αντάξια της τιμής που τους κάναμε !!
Έεεε και !? Έεεε και !? Έεεε και λοιπόν …. ΕΡΩΤΩ τους επαγγελματίες «πικρόχολους»:
- Οι υπόλοιποι (εκτός των συναδέλφων μας) υποψήφιοι βουλευτές, προήλθαν
από παρθενογένεση, δεν είχαν συνδικαλιστικές, κομματικές ρίζες και διασυνδέσεις στο χώρο τους, δεν εκμεταλλεύτηκαν καταστάσεις?????
- Οι υπόλοιποι πρώην βουλευτές (εκτός των συναδέλφων μας), που τους ψήφισε ο λαός μας και ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι, στάθηκαν … καλύτερα στο ύψος, της αποστολής, της τιμής και του καθήκοντος τους ????
Αν ΝΑΙ, τότε να μου τους πείτε ΠΟΙΟΙ (συγκεκριμένα) και σε μένα, για να τους κάνω εικόνισμα και να τους ψηφίζω με κλειστά μάτια !!!! ΟΧΙ όμως έτσι, φλου και αορίστως .... μαθήματα ηθικής και αξιοπρέπειας !! Αν πάλι, έχετε ήδη επιλέξει ... τον Μπάρμπα σας από την Κορώνη, τότε γειά σας !!
ΕΛΕΟΣ πια «Γκρινιάρηδες» της γειτονιάς μας !!!
Εσείς μοιάζετε με στον «βλάχο», που απέρριψε το Κρινιώ, διότι (λέει) δεν ήταν παρθένα και πήγε και ψώνισε σύζυγο …. από μπουρδέλο και υπερήφανος μετά εξηγούσε στους συγχωριανούς του : «αφού δεν είμαι εγώ ο πρώτος, ας απολαύσω τουλάχιστον, την εμπειρία … των άλλων»!!!



Υποναύαρχος ε.α. Κ. Βουλγαράκης Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ