}

18 Μαρτίου, 2015

Να ποια χώρα παραδώσατε!

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι ένστολοι Το εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόν υπουργείο Οικονομικών άκουσε μια ηχηρή καμπάνα από το το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το μέχρι πρότινος τσιφλίκι του κ. Χαρδούβελη πρέπει να καταβάλει ως πρόστιμο 200.000 ευρώ σε τέσσερις ομοσπονδίες και ενώσεις στρατιωτικών.
Ο λόγος είναι η μη συμμόρφωση του υπουργείου προς τις τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, που έκριναν αντισυνταγματικές τις αναδρομικές περικοπές των αποδοχών των στρατιωτικών όλων των Σωμάτων.


Η κατάσταση θα μπορούσε να είναι αστεία αν δεν εξελισσόταν σε ολέθρια απειλή για την επιβίωση όλων μας. Το κράτος στράφηκε εναντίον του κράτους, επειδή το... κράτος δεν συμμορφώθηκε με τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύνης. Το κομμάτι της διοίκησης που παρανομούσε επικαλούνταν ως ύψιστο νόμο την ανάγκη, αλλά τελικά θα υποχρεωθεί να πληρώσει και την ανάγκη και το χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε εξαιτίας της καταπάτησης του νόμου. Αληθινός τραγέλαφος!
Οι αδικημένοι της υπόθεσης είναι οι βασικοί υπαρκτικοί πυλώνες αυτού του παρανοϊκού κράτους, οι στρατιωτικοί. Οι άνθρωποι που εξασφαλίζουν τη βασική προϋπόθεση της λειτουργίας της κοινωνίας μας, η οποία είναι η εγγύηση της εδαφικής ακεραιότητάς μας.
Οι στρατιωτικοί, που, παρεμπιπτόντως, συνδέονται εκ πεποιθήσεως και εκ παραδόσεως με τη Δεξιά, αδικήθηκαν όσο λίγοι την περίοδο της συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα υπό τον Αντ. Σαμαρά, που δεν άφησε ούτε ένα λάθος αδοκίμαστο, ζήτησε από τους στρατιωτικούς να περιορίσουν το επίπεδο της διαβίωσής τους σε εξωφρενικά επίπεδα και ταυτόχρονα απαιτούσε την ολόψυχη και ενθουσιώδη στήριξη αυτής της πολιτικής!
Τον αναμενόμενο και απολύτως δικαιολογημένο τρόπο αντίδρασης των στρατιωτικών στις εκλογές τον αντιληφθήκαμε άπαντες. Οι μόνοι που δείχνουν ότι δεν αντιλήφθηκαν τίποτα είναι οι αρχιτέκτονες της μεγάλης ήττας της Ν.Δ. Προσπαθούν ακόμα να δικαιολογήσουν τους αδικαιολόγητους τύπου Χαρδούβελη, Στουρνάρα και λοιπών... συγγενών.
Τέτοια χώρα παρέδωσαν όσοι συνδιοίκησαν το κράτος με το συνδικάτο του ΠΑΣΟΚ. Να καταδικάζει η Δικαιοσύνη το υπουργείο Οικονομικών για μη συμμόρφωση με τις αποφάσεις της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ