}

19 Ιουνίου, 2015

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΖΗΤΙΑΝΟΥΛΕΣ!




Γράφει η Σοφία
Αυτοί μας λένε ότι αν δεν γίνουμε «ανταγωνιστικοί», δηλαδή αν δεν δουλεύουμε για 50 ευρώ το μήνα κι αν δεν συνεχίσουμε να ξευτελιζόμαστε, να εξαθλιωνόμαστε και να τους παραχωρούμε δωρεάν την χώρα μας δεν θα μας κρατήσουν στην ΕΕ ως αποθήκη και κυματοθραύστη της ανεπιθύμητης λαθρομετανάστευσης, κι αυτά τα πρόθυμα μπεεεε πήγαν εκεί και διαδηλώνουν αυτό που τους είπαν να θέλουν. Παραμονή στο ευρωμαντρί με κάθε κόστος!
Κατά τα άλλα μιλάμε για δημοκρατία και για κυρίαρχο λαό…
Σε ποια δημοκρατία κυρίαρχου λαού, υποβάλλεται από την ηγεσία
στον λαό τι να θέλει;
Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγείο κοπάδιΚαι ποιος λαός μπορεί να έχει δημοκρατία και να είναι κυρίαρχος όταν είναι ένα κοπάδι από άβουλα πρόβατα που υπακούουν σε παραγγέλματα μόνο και μόνο επειδή έχουν άκριτη εμπιστοσύνη στον τσοπάνο; Και είναι θλιβερή η κατάντια του λαού που δεν καταλαβαίνει και δεν σκέπτεται. Μόλις σφυρίξει ο αγαπημένος τσοπάνος τρέχει το κοπάδι, κι ας τους σφυρίζει μπροστά απ’ την πόρτα του σφαγείου!
Όλο το τοκογλυφικό τόξο των μνημονίων και των κρατικοδίαιτων κηφήνων που όχι μόνο ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν την ελληνική παραγωγικότητα αλλά μάραιναν τα πάντα όπου περνούσαν, τώρα σκούζει σύσσωμο ότι πρέπει να μείνουμε στην ΕΕ. Δεν καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό συμφέρει αυτούς κι ότι δεν συμφέρει απαραίτητα εμάς ως Ελλάδα; Προχθές η Μπακογιάννη έλεγε «είναι υποχρέωση όλων μας να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ΕΕ»! Η Μπακογιάννη που ψήφισε την δανειακή στις 5/5/10!!!
Υποχρέωση να διατηρούν την ευημερία των πολιτών την δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα, την αφθονία της χώρας δεν έχουν! Ούτε υποχρέωση να μην παραδώσουν στα παιδιά τους την χώρα τους μικρότερη από ό,τι την παρέλαβαν. Μόνο υποχρέωση να μας κρατάνε ακόμα και με κόστος την ίδια μας την ύπαρξη μέσα στο μαντρί της ΕΕ. Σε ποιον την έχουν την υποχρέωση;;;
Πήραν μια ελεύθερη χώρα με εθνική ανεξαρτησία και την έχουν μετατρέψει σε ευτελές προτεκτοράτο!
Αυτές οι εικόνες σε κάνουν να καταλαβαίνεις ότι τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο απ’ όσα μας συμβαίνουν κι ότι τα κάνουν γιατί ο λαός τα επιτρέπει. Άβουλος κι ανερμάτιστος σέρνεται όπου του πουν ελπίζοντας αορίστως ότι θα τον σώσουν…
Είναι απίστευτο να βλέπεις «διαδηλώσεις» κατά κυβερνητική παραγγελία. Γιατί όταν ανεβαίνουν θριαμβευτικά μέχρι εκεί που δείχνει η φωτό σημαίνει ότι η όποια κυβέρνηση χρειάζεται αυτή την εικόνα για να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της.
Όταν οι διαδηλώσεις δεν είναι authorized μπαίνουν τα ΜΑΤ μπροστά και τα δακρυγόνα.
Λυπάμαι που μετά από τόσο «ξύλο» που έχουμε φάει βλέπω ότι θέλουμε κι άλλο τόσο. Ασπόνδυλοι, χωρίς σκέψη, χωρίς βούληση, χωρίς σκοπό, υποταγμένοι, βολεμένοι στην ζητιανομιζέρια!
«Τα «ΟΧΙ» θέλουν Μεταξάδες» αλλά κι οι Μεταξάδες για να υπάρξουν θέλουν έναν λαό με αξιοπρέπεια και με την ευθύνη του! Αλλιώς έρχονται Παπαδήμοι.
Λυπάμαι που από περήφανοι αητοί καταλήξαμε υποταγμένες κότες!
Στον ίδιο χώρο που τέτοιες μέρες το ’11 αυθόρμητα ο λαός δήλωνε ότι ήθελε την χώρα του στα χέρια του, το ’15 γίνεται κατά παραγγελία διαδήλωση υπέρ της βολεμένης κηδεμονίας!
Πρώτα πουλήσαμε τις αρχές μας για χλιδάτες παροχές και τώρα ξεπέσαμε στην κατάντια να έχουμε βολευτεί να είμαστε υπό κηδεμονία και παρακαλάμε να συνεχίσουμε να είμαστε το κουρελοζητιανάκι και το κατουροπτυελοδοχείο της Ευρώπης, για να μην την χάσουμε και χρειαστεί να πάρουμε την ευθύνη της ζωής μας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ