}

28 Οκτωβρίου, 2015

Τώρα το ΟΧΙ θα το πούνε οι Ρώσοι στους Τούρκους.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Και θα πούνε το ΟΧΙ αν τολμήσουν να κλείσουν τα ΣΤΕΝΑ για να παρεμποδίσουν την ελεύθερη ναυσιπλοΐα τους για τα εμπορικά και πολεμικά σκάφη του Ρωσικού Ναυτικού προς τις θερμές θάλασσες της Ανατολικής Μεσογείου βλ. Συρία-Ταρτούς.

Και θα πούνε το ΟΧΙ με κάτι τεράστια πουλιά που σκορπίζουν –διασπείρουν βαριά φεϊγβολάν φωτιάς που γράφουν επάνω τους ΘΑΝΑΤΟΣ.

Αφού η Ρωσία πρόκειται να στείλει στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 στη Συρία  γιατί να μην στείλει τέτοια στα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου και να τα κάνει ¨γης-μαδιάμ¨;

Ας δούμε πρώτα τι είναι  τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 και σε σχέση με την ένταση που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα στην Κινεζική Θάλασσα. 

¨Eπανέρχονται στη δημοσιότητα οι πληροφορίες που εμφανίζουν τη Ρωσία να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη Κίνα για την πώληση της γραμμής παραγωγής του υπερηχητικού στρατηγικού βομβαρδιστικού μακράς ακτίνας Tupolev Tu-22Μ3 (κατά ΝΑΤΟ: Backfire) έναντι $1,5 δισ. με παράλληλη έναρξη κατασκευής 36 αεροσκαφών κωδικοποιημένων ως Η-10. Με τον τρόπο αυτό, το Πεκίνο επιτυγχάνει την ταχύτερη αντικατάσταση των απαρχαιωμένων Tu-16/H-6 και την προώθηση της στρατηγικής Άρνησης Περιοχής (Area Denial) στη Νότια Κινεζική Θάλασσα και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Η ανάπτυξη του Tu-22 ξεκίνησε από την ΕΣΣΔ στο μέσο του Ψυχρού Πολέμου με κύρια αποστολή την προσβολή των Ομάδων Μάχης των αεροπλανοφόρων του Αμερικανικού Ναυτικού και παραμένει μέχρι σήμερα σε υπηρεσία με τη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία. Η εκσυγχρονισμένη έκδοση Tu-22M3 έχει ακτίνα πτήσης 6.800 χιλιομέτρων με δυνατότητα μεταφοράς φορτίου 24.000kg και συγκεκριμένα βλημάτων cruise πυρηνικής ή/και συμβατικής κεφαλής. Βασικός οπλισμός είναι το βλήμα ναυτικής προσβολής μεγάλου βεληνεκούς Kh-22 (κατά ΝΑΤΟ: AS-4 Kitchen), το οποίο αναπτύσσει υπερηχητική ταχύτητα της τάξης των 4 Mach και βεληνεκές 600km. Ρωσικές πηγές υποστηρίζουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη βελτιωμένης έκδοσης του βλήματος με κωδικοποίηση Kh-32¨. 30/12/2012 https://strategyreports.wordpress.com/ 

Το TU-22M3 μπορεί να μεταφέρει έως και τρεις πυραύλους Kh-22 Raduga, ή 6 βλήματα cruise MKU-6-1 σε περιστρεφόμενο φορέα οπλισμού μέσα στην αποθήκη οπλισμού, αλλά και συμβατικό φορτίο με 69 βόμβες FAB των 250 κιλών ή 8 βόμβες FAB των 1500 χλγρ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με Ρωσική Αεροπορική Υπεροπλία. 

Ту-334 Ту-22М3 Ту-95 Ту-160 Ту-204 МАКС 2005 Tu-334 Tu-22M3 Tu-95 Tu-160 and Tu-204 at MAKS 2005 

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 

¨Ρωσικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως η Ρωσία θα στείλει στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 στη Συρία τα οποία σε 2 ώρες και 44 λεπτά θα ισοπεδώσουν ολόκληρες περιοχές και θα εξαφανίσουν τους ισλαμιστές στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα ισχυρό μήνυμα σε Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ! 

To στρατηγικό βομβαρδιστικό Tu-22M3 έχει μεγάλη εμβέλεια και διαθέτει τεράστια καταστροφική ικανότητα. Σε μια αποστολή βομβαρδισμού το Tu-22M3 μπορεί να εξαφανίσει μια ντουζίνα θέσεις των ισλαμιστών.

Τα Tu-22M3 βρίσκονται στην αεροπορική βάση Mozdok, στη βόρεια Οσετία και υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν μόνο 2-3 ώρες μέχρι να κάνουν την εμφάνιση τους στον ουρανό της Συρίας πάνω από το Χαλέπι.

Η συνολική απόσταση είναι 2.500 χλμ και η ταχύτητα του Tu-22M3 είναι 930 χλμ την ώρα συνεπώς τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 χρειάζονται 2 ώρες και 44 λεπτά μέχρι να φτάσουν Συρία. ¨ 
Βασίλη Καπούλα 

Και αν το ¨κακό ξεκινήσει¨ στην Συρία μέσα σε 2 ώρες και 44 λεπτά , τότε δεδομένης της απόστασης της αεροπορικής βάσης Mozdok με τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου και των παρακειμένων στρατιωτικών εγκαταστάσεων που είναι  περίπου 1500 χλμ. Οι Τούρκοι μπορούν να δουν το ¨κακό¨ επί των κεφαλών τους μέσα σε 1 ώρα και 38 λεπτά. 

Αν λάβουμε δε υπόψη μας τις ρωσικές αεροπορικές  βάσεις της Κριμαίας πού ήδη πρέπει να έχουν εκσυγχρονισθεί  για να δεχτούν τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 και η απόσταση των από τα ΣΤΕΝΑ κυμαίνεται περίπου στα 700 χλμ.

ΤΟΤΕ οι γείτονες μέσα σε μισή ώρα και 15 λεπτά μπορεί να δουν τι τους περιμένει στην ¨άλλη ζωή¨.

Και αν το δικό μας ΟΧΙ το 40 έπιασε τόπο και άλλαξε την ροή της μανίας του φασισμού στην ανθρωπότητα δίνοντας χρονικά περιθώρια στην τότε Σοβιετική Ένωση να προετοιμασθεί.

Σήμερα μπορεί το ΟΧΙ των Ρώσων στους Τούρκους , σαν δανεικό από την ιστορία, να γίνει δίχως να το καταλάβουν οι πρώτοι εφαλτήριο για να ξεκινήσει η πορεία του κατά τα άλλα  καθημαγμένου –μνημονιακά ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ σε νέες διαδρομές  έξω από τα αδιέξοδα που μας έστησαν οι δόλιοι δήθεν φίλοι μας.

Και μας έστησαν αδιέξοδα οι δόλιοι για να μην τολμήσουμε να σκεφτούμε  ότι το Ελληνο- Ορθόδοξο Πολιτισμικό Φύραμα της Φυλής μας είναι η μοναδική θεραπευτική αγωγή για να αποκατασταθεί ο Παγκόσμιος Πολιτισμός από την ανήκεστο βλάβη που του προκάλεσαν.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ