}

07 Νοεμβρίου, 2015

Κόντρα Ποταμιού - Καμμένου για τους αγίους στις στρατιωτικές στολές

Κόντρα ξέσπασε σήμερα μεταξύ του Ποταμιού αλλά και του Πάνου Καμμένου για το ζήτημα που έχει προκύψει με τους αγίους στις στρατιωτικές στολές. 
Όλα ξεκίνησαν όταν το φως της δημοσιότητας είδαν πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να επιτρέπει στους στρατιωτικούς, εφόσον το επιθυμούν,  να φέρουν στη στολή τους τον αντίστοιχο για κάθε Κλάδο, προστάτη Άγιο ή Αγία παράλληλα ή αντί του εθνοσήμου. Το Ποτάμι αντέδρασε με μια σκληρή ανακοίνωση. «Είναι κατανοητό ότι μετά από κάθε ‘αριστερίζουσα’ δήλωση Φίλη, το δεξιόστροφο ‘ποίμνιο’ της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πρέπει να συγκρατείται με πανηγυρικές ενδείξεις συστράτευσης Στρατού – Εκκλησίας, που ούτε η Δικτατορία του Μεταξά, ούτε η Χούντα των Συνταγματαρχών είχαν σκεφτεί ποτέ να εφαρμόσουν» ανέφερε μεταξύ άλλων. 
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας απάντησε λακωνικά: «Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι για τις στολές των στρατιωτικών επιδέχεται απάντηση μόνο από τον Πνευματικό και τον Θεό τους, αν έχουν Θεό».
Και το Ποτάμι δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση. Όπως αναφέρει σκωπτικά εύχεται «να μην υποχρεωθούν και οι πολίτες να φορούν στο πέτο τους τους άγιους προστάτες ‘του νέου καθεστώτος’». 

http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ