}

13 Νοεμβρίου, 2015

Προσλήψεις στα Στρατιωτικά νοσοκομεία ετοιμάζει το ΥΠΕΘΑ

Προσλήψεις στα Στρατιωτικά νοσοκομεία ετοιμάζει το ΥΠΕΘΑ
Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των ήδη υψηλών υπηρεσιών υγείας που παρέχουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, επισκέφθηκε, σήμερα το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.


Στην ενημερωτική σύσκεψη, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «τονίστηκε η ανάγκη για συνεργασία, ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και κατάρτιση προτάσεων, ώστε να υπάρχει η καλύτερα δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν καθώς και ορθολογικής ανακατανομής του προσωπικού, όπου αυτό είναι δυνατό».
Ο κ. Βίτσας γνωστοποίησε ότι το ζήτημα των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία θα τεθεί σε προσεχή συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ενώ για τις ελλείψεις σε προσωπικό τόνισε ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο της προσλήψεων που ετοιμάζονται στο Σύστημα Υγείας.
Παράλληλα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προχωράει στην αναβάθμιση των υποστηρικτικών δομών των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως είναι τα φαρμακευτικά εργαστήρια, με στόχο τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, την καρδιολογική κλινική, το τμήμα επεμβατικής ακτινολογίας και εμβολισμού εγκεφάλου και το πρωτοποριακό Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής.
​Τον κ. Βίτσα συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ