}

16 Δεκεμβρίου, 2015

Το μέγα θράσος του Βενιζέλου!



Αποτέλεσμα εικόνας για Το μέγα θράσος του Βενιζέλου!Ο άνθρωπος που εξασφάλισε την πολιτική του επιβίωση και την ασυλία του ελέω Αντώνη Σαμαρά (με τον οποίο συζητάει και για νέο κόμμα) συνεχίζει να προκαλεί τους πολίτες δείχνοντας ότι τίποτε δεν διδάσκεται, παρά τα παθήματά του. Με τη γνωστή αμετροέπεια που τον χαρακτήριζε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα δημόσια πράγματα και με τις καταστροφικές επιλογές του για χιλιάδες πολίτες (π.χ. με το PSI) δείχνει να ασφυκτιά στο κοστούμι του απλού βουλευτή και με τις γνωστές του κραυγές επιχειρεί να μείνει με κάθε τρόπο στον αφρό της επικαιρότητας. Ο άνθρωπος που οδήγησε χθες σε απόγνωση (και κάποιους στον θάνατο) τους χιλιάδες μικροομολογιούχους -αφού τους άφησε στην τύχη τους «κουρεύοντας» τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που κατείχαν- εμπαίζει την κοινωνία καταθέτοντας τροπολογίες για την προστασία των δανειοληπτών.
Για την περίπτωσή του ισχύει το απόλυτο «κοίτα ποιος μιλάει» και επιβεβαιώνει στην κυριολεξία πού μπορεί να οδηγήσει κάποιον ο πολιτικός αμοραλισμός.
Δηλαδή ο Βενιζέλος ο οποίος κυκλοφορούσε με την πολυτελή θωρακισμένη BMW (των 750.000 ευρώ), που μόνο το κόστος για το σέρβις της και τα λάστιχα έφτανε τον μισθό ενός χρόνου για έναν εργαζόμενο, καίγεται δήθεν για το τι θα κάνουν οι δανειολήπτες και βάζει τα στήθια του μπροστά για να τους προστατεύσει. Ημαρτον, κύριε.
Οσο για τις γελοιότητες περί του να πάει στη Βουλή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για να εξηγήσει ποιους εννοούσε για τα δικαστικά πραξικοπήματα, γιατί δεν ρωτάει τον έως χθες συνεταίρο του στην εξουσία μήπως γνωρίζει κάτι επ' αυτού; Μήπως και μάθουμε ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα. Δεν ρίχνετε μια ματιά, κ. Βενιζέλο, στα «χαρτάκια» που πήρατε από το ΥΕΘΑ φεύγοντας ή στη συλλογή σας από στικάκια (αυτά τα ξεχασμένα στα συρτάρια), μην υπάρχουν πάλι τίποτε παρατράγουδα και τρέχετε πάλι και δεν προλαβαίνετε; Τι λέτε, ευαίσθητε για τους δανειολήπτες και τη Δικαιοσύνη, πρώην (ευτυχώς) αντιπρόεδρε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ