}

14 Ιανουαρίου, 2016

Εχει πλάκα ο Νταβούτογλου: Το ΙΚ είναι πιόνι και αναζητούμε τους κύκλους που βρίσκονται πίσω!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;


Φωτογραφία Αρχείου: Turkish Prime Minister Ahmet Davutoglu (C) greets supporters of Justice and Development Party (AKP), during his speech after hearing the results of general elections at the party's headquarters in Ankara, Turkey. FILE PHOTO EPA, STRΦωτογραφία Αρχείου: Turkish Prime Minister Ahmet Davutoglu (C) greets supporters of Justice and Development Party (AKP), during his speech after hearing the results of general elections at the party's headquarters in Ankara, Turkey. FILE PHOTO EPA, STR


Το Ισλαμικό Κράτος είναι πιόνι και πίσω από αυτό κρύβονται και άλλοι κύκλοι τους οποίους προσπαθούν να αποκαλύψουν, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου. Ανέφερε ακόμη ότι άλλα τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί σχετικά με την επίθεση στο Σουλτάν Αχμέτ προσθέτοντας ότι τώρα ο αριθμός των συλληφθέντων έφτασε στους πέντε.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε η ταυτότητα του δράστη έχει διαπιστωθεί και ο ίδιος ενημερώθηκε για την είσοδό του στην Τουρκία και όλες τις επαφές που είχε στη χώρα.
Σύμφωνα με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, ο βομβιστής δεν ήταν κάποιος ο οποίος παρακολουθείτο από τις αστυνομικές αρχές της Τουρκίας αλλά μπήκε στη χώρα ως πρόσφυγας. Πρόσθεσε ότι τώρα η υποψία είναι πως είχε σχέσεις εκτός από το Ισλαμικό Κράτος και με κύκλους τους οποίους χρησιμοποιούν το Ισλαμικό Κράτος.
Κατά την άποψή τους υπάρχει, όπως είπε, παρασκήνιο και σημαντικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Ανέφερε ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι μια οργάνωση πλέον η οποία χρησιμοποιείται ως πιόνι και τώρα αυτό που προσπαθούν να βρουν είναι τη δύναμη που βρίσκεται πίσω από αυτό.
“Είμαστε σε μια εντατική προσπάθεια για να αποκαλυφθούν όποιοι και να ναι οι πραγματικοί παράγοντες που χρησιμοποιούν την οργάνωση Ισλαμικού Κράτους”
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι έξι ακόμη από τους τραυματίες είναι ακόμη στο νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι απολύθηκαν.
Ανέφερε ότι η τρομοκρατία πλέον απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα σε κάθε γωνιά του κόσμου και υπάρχει συναγερμός σε όλες τις σημαντικές πόλεις του κόσμου. “Είναι καθήκον όλων μας να κάνουμε την Κωνσταντινούπολη μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις του κόσμου”, είπε.
ΚΥΠΕ – Αννα Ανδρέου – Τουρκία

 http://mignatiou.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ