}

16 Μαρτίου, 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ : Πάνο, εάν διώξω τον Μουζάλα θα είμαστε μια κυβέρνηση από τα LIDL !!!

Eδωσε ρέστα ο πρωθυπουργός στην συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος πιέζει για παραίτηση Μουζάλα.
-Πάνο, πρέπει να το χωνέψεις, εάν διώξω τον Μουζάλα θα είμαστε μια κυβέρνηση από τα Lidl. Δέστους όλους, έναν κι έναν…Ο Γιάννης είναι ο μόνος σοβαρός που έχουμε στην κυβέρνηση…Θέλω να γνωρίζεις επίσης πως εάν σταματήσεις να με στηρίζεις θα πάω σε εκλογές μέσα στον Απρίλιο και πολύ δύσκολα θα μπεις στη Βουλή…
Ο Καμμένος που τον άκουγε έμεινε παγωτό. Στο μεταξύ ο Αλέξης πριν συναντηθεί με τον Καμμένο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος του υποσχέθηκε ότι θα μπεί στην κυβέρνηση και θα τον στηρίξει εάν φύγουν οι ΑΝΕΛ. Το ίδιο θα κάνουν και πασόκοι βουλευτές…Ετσι ο Τσίπρας έχει όλη την άνεση να ρισκάρει.
Κανονικά εκτελεί το σημερινό πρόγραμμά του ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, παρά το σάλο και την ενδοκυβερνητική κρίση που προκάλεσε αποκαλώντας τα Σκόπια«Μακεδονία» σε τηλεοπτική συνέντευξη.
Αν και στην Αθήνα οι πληροφορίες ότι έχει υποβάλλει την παραίτησή του φουντώνουν, ο ίδιος βρίσκεται ήδη εν πτήσει προς Βρυξέλλες, ενώ για το απόγευμα ισχύει κανονικά η προγραμματισμένη ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το μήνυμα, φυσικά, είναι σαφές: Το Μαξίμου στηρίζει τον υπουργό, ο οποίος εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του.
ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ