}

23 Ιουλίου, 2016

Σκούρα τα Βρήκαν οι Ειδικές Δυνάμεις της Τουρκίας με τους «ΠKKάδες»…Τρεις οι νεκροί!

579Μπορεί οι Τούρκοι Κομάντος της Αστυνομίας κατά των αμάχων Πολιτών και δεμένων πισθάγκωνα Στρατιωτών να τα καταφέρνουν περίφημα ..Αλλά όταν παίζει το Καλάσνικοφ εκεί τα βρίσκουν Σκούρα !
Τρεις αστυνομικοί των Ειδικών Δυνάμεων έπεσαν νεκροί , ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης  που εξαπολύθηκε χθες στην επαρχία Εργκάνι του Ντιγιάρμπακιρ κατά των μελών της  οργάνωσης PKK.
Οι δυνάμεις ασφαλείας εξαπέλυσαν επιχείρηση σε ένα σπίτι που εντοπίστηκε ότι οι Μαχητές του PKK χρησιμοποιούσαν σαν γιάφκα.
Κατά την επιχείρηση δυο αστυνομικοί των Ειδικών Δυνάμεων  έπεσαν νεκροί από τα πυρά που άνοιξαν οι Οι Μαχητές  και άλλοι δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν.
Στις συγκρούσεις που ξέσπασαν όταν οι άντρες της αστυνομίας ανταπέδωσαν στα πυρά σκοτώθηκε ένας Μαχητής του PKK
Ένας από τους τραυματισμένους αστυνομικούς που διακομίστηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο της Εργκάνι κατέληξε  παρά  τις προσπάθειες των γιατρών !
Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στην περιοχή όπου εκκενώθηκαν και ορισμένα σπίτια για λόγους ασφαλείας και την προστασία των πολιτών λένε οι Αρχές …Για εκτοπισμό κατοίκων μιλάνε οι Κούρδοι !


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: ap-ax-aerop.blogspot.com και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ