}

22 Αυγούστου, 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! «ΑΤΤΙΛΑΣ 3»!! ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

TOURKOKYPROS
Το κατοχικό καθεστώς με εντολές του Ερντογάν προχωρεί στην παραχώρηση «υπηκοοτήτων» σε εποίκους, παρά το γεγονός ότι το Κυπριακό εισέρχεται από αύριο σε νέα φάση.

Οι τελευταίες κινήσεις που γίνονται στο θέμα των εποίκων συνιστούν υλοποίηση της αξίωσης που διαβίβασε νωρίτερα αυτό τον χρόνο ο Ερντογάν προς τον κατοχικό ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, για «πολιτογράφηση» 26.500 Τούρκων στο ψευδοκράτος μέχρι το τέλος του χρόνου. Υποδείκνυε δε τότε πως εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία στο Κυπριακό μέχρι το τέλος του χρόνου, θα προχωρούσε σε μαζικές παραχωρήσεις «υπηκοοτήτων».

Είναι, όμως, σαφές πως υπήρξε αναπροσαρμογή τακτικής και η Άγκυρα μέσω της ψευδοκυβέρνησης έδωσε εντολή για να αρχίσει από τώρα και με αυξημένους αριθμούς η «πολιτογράφηση» εποίκων. Με βάση τα όσα μεταδίδονται από τα κατεχόμενα, την τελευταία περίοδο παρατηρείται συνωστισμός στο «υπουργείο» εσωτερικών του ψευδοκράτους, για την υποβολή αιτήσεων.

Με βάση στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ψευδοκυβέρνηση χορηγεί «ιθαγένεια» του ψευδοκράτους σε 500 άτομα κάθε μήνα, αν και σε κάποια δημοσιεύματα ο αριθμός είναι μικρότερος. Είναι προφανές πως η τουρκική πλευρά με την ενέργεια αυτή επιχειρεί να δημιουργήσει νέα τετελεσμένα αλλά και να ασκήσει πίεση προς την ελληνοκυπριακή πλευρά ενόψει του νέου γύρου των συναντήσεων που αρχίζουν από αύριο.

Η τακτική αυτή, όπως σημειώνουν ενημερωμένες πηγές, εντάσσεται και στους σχεδιασμούς της Άγκυρας για βαθμηδόν προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία. πηγη




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ