}

06 Αυγούστου, 2016

Ορκίστηκαν οι Αντετοκούνμπο μαζί με άλλους νεοσύλλεκτους

Οι αστέρες του μπάσκετ, οι αδελφοί Αντετοκούνμπο, είναι πρωταγωνιστές στο φωτογραφικό υλικό που έστειλε το Γενικό Επιτελείο Στρατού από την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στο
Κέντρο Εκπαίδευσης του Αυλώνα.
Δεν χρειάζεται άλλωστε και καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, αφού Γιάννης και Θανάσης ρίχνουν ένα κεφάλι στους υπόλοιπους.
Οι δύο μπασκετμπολίστες, πέρα από τα κρεβάτια που ζήτησαν να έχουν σε μεγαλύτερες διαστάσεις, δεν έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση. Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και στις δραστηριότητες όπως όλοι οι άλλοι στρατιώτες. Θα παραμείνουν δε στο Στρατό όσο προβλέπεται. Πιθανόν να πάρουν ανάλογα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους κάποιες ημέρες άδεια. Προς το παρόν πάντως θα αρκεστούν στην άδεια της ορκωμοσίας.
PHGH
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: ap-ax-aerop.blogspot.com και τις δημοσιεύσεις μας.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συγχαρτήρια κ. Γιώργο συνεχίστε τις αναρτήσεις

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ