}

15 Δεκεμβρίου, 2016

Τι τρέχει στον Αραξο; Τα σημάδια που δείχνουν ότι οι αμερικανοί ξανάρχονται μέσω ΝΑΤΟ

f18-660x330
Είναι ο Άραξος μία από τις εναλλακτικές λύσεις που θα καλύψουν το όλο και μεγαλύτερο κενό που δημιουργείται στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας;

Οι αμερικανοί δεν έχουν κρύψει τους προβληματισμούς τους και όλο και πιο δύσκολα πλέον κρύβουν την δημιουργία νέας βάσης στην περιοχή του Κομπανί.
Κάτι που είχε κι έχει εξοργίσει τους Τούρκους.

Όλο και συχνότερα νατοϊκά αεροσκάφη προγειώνονται για εξυπηρέτηση στον Άραξο.Η δικαιολογίες της ΠΑ περί “ελλείψεων σε ιπτάμενα τάνκερ” δεν είναι πάντα πειστικές.
Επιπλέον τον Άραξο έχει αλλάξει όλη η συρματόφραξη της μονάδας κι έχει ενισχυθεί σε τέτοιο σημείο που το προσωπικό της μονάδας κάνει χιούμορ μιλώντας για Araxos Hotspot. Την ίδια ώρα η μονάδα δουλεύει σε απίστευτα εντατικούς ρυθμούς με “american job plan”.Χαρακτηριστικό είναι ότι η διοίκηση της μονάδας έχει δώσει εντολή στο προσωπικό να είναι ένα τέταρτο νωρίτερα από το προβλεπόμενο στις επιστασίες του.
Οι πληροφορίες ότι “οι αμερικανοί επιστρέφουν στον Άραξο” είναι όλο και πιο έντονες στην 116 ΠΜ.Είναι έτσι; Δεν αναμένουμε προς το παρόν απάντηση από την ηγεσία του ΓΕΑ.Κατανοητό ότι δεν θέλει να δοθεί οποιαδήποτε δημοσιότητα στο θέμα.
Το βέβαιο έιναι ότι “κάτι τρέχει” στον Άραξο.

militaire.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ