}

23 Μαρτίου, 2017

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: Δυο ελληνικά F-16 πήραν στο κυνήγι μισή ντουζίνα τουρκικά!

Απίστευτο και όμως Αληθινό: Χαμός στο Αιγαίο που για τέταρτη ημέρα συνεχίστηκαν οι Εμπλοκές, αλλά η σημερινή ημέρα αποκάλυψε τις μεγάλες δυνατότητες των Ελλήνων Χειριστών που απογειώνονται με τέρμα τα καύσιμα …για διώξουν τους Εισβολείς που αρχίζουν καθημερινά να βγαίνουν στο Αιγαίο!


Στα γεγονότα τώρα: Μισή ντουζίνα Τούρκικα F-16 μπήκαν στο FIR Aθηνών μεταξύ Λέσβου και Λήμνου που τέθηκαν αμέσως σε επιτήρηση από το Α/ΤΑ …

Οι Τούρκοι έκαναν ασκήσεις αερομαχίας μεταξύ των νέων Χειριστών της Τετράδας ,ενώ το Οπλισμένο ζεύγος των Βετεράνων Τούρκων Χειριστών παρέμενε σε επιφυλακή ..
Στην πρώτη Παραβίαση τα Ελληνικά μαχητικά επεμβαίνουν και εμπλέκονται άμεσα με τα οπλισμένα Τούρκικα Μαχητικά!

…Ακολουθεί σκληρή εμπλοκή στα 20.000 πόδια με τα Ελληνικά να νικούν κατά κράτος τα Τούρκικα που την κοπανάνε απο την περιοχή και να συμβαίνει το Απίστευτο που καταγράφτηκε και απο τα Νατοϊκά Radar.

Δύο Ελληνικά F-16 απο την 130 ΣΜ της Λήμνου να Κυνηγούν μισή ντουζίνα Τούρκικα στα 20.000 πόδια…Την ώρα που η Ελληνική Αεράμυνα είναι σε Επιφυλακή άσχετα αν και τα Τούρκικα F-16 να Ίπτανται στα ύψη…

Ωραίες στιγμές που το ΓΕΑ και το Α/ΤΑ καλά θα κάνουν κάποια στιγμή να αποδεσμεύσουν το Video με την Καταδίωξη Μισής ντουζίνας Μαχητικών !!!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 22α ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική
VETERANOS  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ