}

06 Νοεμβρίου, 2014

"Πρόσωπο με πρόσωπο" με το κοινό οι πιλότοι των ακροβατικών αεροσκαφώνImage

"Πρόσωπο με πρόσωπο " θα βρεθούν από αύριο οι πιλότοι και οι τεχνικοί των ακροβατικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας με τους θαυμαστές τους και συνολικά το κοινό κατά την διάρκεια των πολυήμερων και πολύπτυχων εκδηλώσεων για την Εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Μετά τις αεροπορικές επιδείξεις των αεροσκαφών F-16 ''Ζεύς'' και Τ-6Α ''Δαίδαλος'' κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας - από την Πέμπτη 6 έως και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014- τα μέλη των ομάδων επιδείξεων θα είναι στις Αεροπορικές Βάσεις Λάρισας (110 Πτέρυγα Μάχης), Σούδας (115 Πτέρυγα Μάχης) και Καλαμάτας (120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος)', στην ...διάθεση του κοινού το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να τα γνωρίσει από κοντά!
''Ελληνες ψηλά το κεφάλι''
Να σημειωθεί ότι η Πολεμική Αεροπορία έχει κατακλυστεί με αιτήματα για επιδείξεις ανά την Ελλάδα, ιδίως μετά τις παρουσίες στις πρόσφατες παρελάσεις - και το μήνυμα του πιλότου ''Ελληνες ψηλά το κεφάλι''- αλλά και σε εκδηλώσεις στο εξωτερικό όπου εντυπωσίασαν. Επίσης τα σχετικά βίντεο στο youtube ...σαρώνουν!,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ