}

18 Νοεμβρίου, 2014

Λεφτα υπάρχουν… Δεκάδες χιλιαδες ευρώ για την προσωπική προβολή υπουργών!

Posted by olympiada 

Δεν αρκούν ως φαίνεται στους υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς, και υφυπουργός το πλήθος των συνεργατών και λοιπών παρατρεχάμενων, αφού οι Έλληνες πολίτες καλούνται να πληρώσουν και τις απομαγνητοφωνήσεις των ομιλιών τους. 

Για παράδειγμα, σε απόφαση που ανέβηκε πρόσφατα στη Δι@υγεια, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης δέσμευσε 7380 ευρώ για την «άµεση απομαγνητοφώνηση και στοιχειοθεσία σε Η/Υ των συνεντεύξεων τύπου, οµιλιών κ.λ.π». Αυτό που βέβαια αξίζει να σημειωθεί είναι ότι αυτά τα χρήματα αφορούν μονάχα δύο μήνες. Με αλλά λόγια για ολόκληρο το έτος ο Ελληνικός λαός πληρώνει περί τα 50.000 ευρώ για την προσωπική προβολή των υπουργών…

Σχόλιο ιστολογίου: Δεν υπάρχουν δακτυλογράφοι στο υπουργείο Ανάπτυξης που να απομαγνητοφωνήσουν και να περάσουν σε Η/Υ τις συνεντεύξεις και τις ομιλίες του υπουργού; 
Βρωμάει μίζα η υπόθεση ...


Λεφτά,όμως,  υπάρχουν και για…τραπεζώματα 

(ΕΓΓΡΑΦΑ)

ΚΕΝΤΡΙΚΙ

Αντί για ανάπτυξη το αρμόδιο υπουργείου αρέσκεται σε …δημόσιες σχέσεις. Και μάλιστα με το αζημίωτο αφού τα τραπεζώματα δίνουν και παίρνουν.

Πιο αναλυτικά το υπουργείο Ανάπτυξης σε δύο αποφάσεις έχει δεσμεύσει πάνω από 3000 ευρώ για να …τρατάρει τους καλεσμένους της.

τρα2Στην πρώτη περίπτωση το ποσό φθάνει τα 455 ευρώ και αφορά σύσκεψη με Αλβανούς προσκεκλημένους, ενώ στην δεύτερη τα 2900 ευρώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης ημερίδας εργασίας για τους Έλληνες και Κύπριους εταίρους των έργων του Διακρατικού Προγράμματος MED 2007-2013.

Κατά τα λοιπά λεφτά (δεν) υπάρχουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ