}

12 Δεκεμβρίου, 2014

«Οι Έλληνες ήρθαν για να διδάξουν» …Ο θαυμασμός των Ισραηλινών για την Π.Α ( video)


Αυτή είναι η τρίτη τέτοια κοινή άσκηση των χωρών τα τελευταία χρόνια, και είναι μέρος της εκτεταμένης συνεργασίας για την ασφάλεια μεταξύ τους, αναφέρει ο Ισραηλινός Στρατός  στην      Ιστοσελίδα του!


Εκτός από τους ελιγμούς προσομοίωσης μάχης μεταξύ  των μαχητικών  και επίγειων προσβολών οι πιλότοι  κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν & άλλες  εναέριες  προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά και οι δύο αεροπορικές δυνάμεις.



mh2Zu4v
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, εκτελέστηκαν    σκληρά  σενάρια και η συνεργασία μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων, με έμφαση στα σενάρια και τις αποστολές που και οι δύο αεροπορικές δυνάμεις θα κληθούν να αντιμετωπίσουν », εξήγησε  ο Διοικητής την Μοίρα ς που δήλωσε:

RNA8mrz«Οι ¨Έλληνες ήρθαν  για να διδάξουν και  εμείς να μάθουμε  από μια Πολεμική Αεροπορία   που είναι ένας από του ποιο καλούς και  ισχυρούς  εταίρους  της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.»

Πέρυσι, η IAF φιλοξένησε την ελληνική Πολεμική Αεροπορία στην άσκηση Γαλάζια Σημαία, την μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση   που έγινε ποτέ  στο Ισραήλ, με τη συμμετοχή αεροσκαφών της Ιταλίας και των ΗΠΑ.
Η άσκηση διεξήχθη μια εβδομάδα πριν  την  Χανουκά, τη γιορτή που σηματοδοτεί την νίκη των Εβραίων  επί των Σελευκιδών πρίν από  2.000 χρόνια !

Η συνεκπαίδευση πραγματοποιείται  στην Αεροπορική Βάση Ovda, του Ισραήλ, μεταξύ   της 330 Μοίρας της  111 Πτέρυγα Μάχης  και  της 107 Μοίρα της Ισραηλινής Αεροπορίας.




 Πηγή...veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ