}

25 Μαΐου, 2015

Grexit από τη Eurovision


2015: Semi-final 2 winners

Θέαμα βγαλμένο από εφιαλτικό πίνακα του Γκόγια, από τις σελίδες της Βίβλου για την πόρνη Βαβυλώνα, που ετοιμάζεται να παραδοθεί στο πυρ. Η Eurovision δεν είναι απλώς ένα «πανηγυράκι» άνευ ιδιαιτέρας σημασίας, αντάξιο των σκανδαλοθηρικών μεσημεριανών εκπομπών, με τους ολιγογράμματους παρουσιαστές και τους θλιβερούς πανελίστες, που ζουν από τα ειδησεογραφικά αποφάγια της δημοσιότητας των άλλων.
Αυτός ο διαγωνισμός τραγουδιού, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, χρησιμοποιείται από τους επικυρίαρχους για να δείχνει στον πλανήτη ολόκληρο το «πολιτισμικό» μοντέλο που έχει αποφασιστεί να επικρατήσει στην Ευρώπη, η οποία πεθαίνει. Ο Ελύτης το είχε προφητέψει στο αξεπέραστο «Αξιον Εστί» του: «Σκυλοκοίτες και νεκρόσιτοι κι ερεβομανείς κοπροκρατούν το μέλλον».
Αυτοί, λοιπόν, έτσι είναι και αυτά τους έρχονται αυθόρμητα να κάνουν. Να αλαλάζουν υστερικά στη θέα ενός υβριδίου που φοράει φόρεμα κι έχει γένια. Να βραβεύουν, σε παρελθόντες διαγωνισμούς, ανθρωπόμορφα τέρατα για την κακοφωνία τους. Να διαγωνίζονται σε επιδείξεις προσήλωσης στην ομοφυλολαγνεία, να προσπαθούν να πλήξουν τον αξιακό πυρήνα στον οποίο οικοδομήθηκε ό,τι αξίζει να υπερασπιστεί η Δύση.
Συν τοις άλλοις, ουκ ολίγοι από τους αφιονισμένους «οπαδούς» του «θεσμού» καθύβριζαν και ειρωνεύονταν την πατρίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εγραφαν ότι, επειδή η Ελλάδα είναι «άφραγκη», η τραγουδίστρια που ερμήνευσε την αξιοθρήνητη αγγλόφωνη (!) συμμετοχή μας δεν είχε χρήματα ν' αγοράσει κανονικό φόρεμα, κι αυτός ήταν ο λόγος που έδειξε τόση από τη σάρκα της.
Τα πράγματα είναι απλά: η Ελλάδα, όπως τη θέλουμε και της αξίζει, δεν έχει καμία θέση σ' αυτή την παρδαλή χωματερή. Ούτε μπορεί να εκπροσωπήσει το ελληνικό τραγούδι ο φτηνός ήχος και οι αγγλικές στιχοπλοκές.

Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος για να διατηρηθεί τούτη η βλάσφημη παράδοση της συμμετοχής της πατρίδας μας στη Eurovision. Τι επιδιώκουν οι κρατούντες να αποκομίσουν από αυτό; Την πρωτιά στον πιθηκισμό της παρακμής; Την επιβράβευση από πνευματικά νεκρωμένους «παράγοντες»;
Η μοναδική έντιμη και αξιοπρεπής λύση είναι Grexit από τη Eurovision.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ