}

15 Σεπτεμβρίου, 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Το Ισραήλ χτύπησε αιφνιδιαστικά την συριακή στρατιωτική βάση της 121ης Ταξιαρχίας -Επίθεση των Ισραηλινών απέναντι σε Ρώσους και Σύρους;-Συναγερμός στην Λατάκεια


f16-aeroporia-israel

Κλιμάκωση της έντασης ανάμεσα στο  Ισραήλ και την Συρία με τα «απόνερα» να φτάνουν στην ρωσική στρατιωτική βάση της Jmeimim , η οποία τέθηκε σε ύψιστο συναγερμό από την νέα εξέλιξη η οποία μπορεί να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις παρά την συμφωνηθείσα στρατιωτική εκεχειρία, αναφέρει ο ρωσικός τύπος .

01-16
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από   συριακά κοινωνικά δίκτυα  το Ισραήλ χτύπησε την στρατιωτική  βάση της 121ης Ταξιαρχίας στην περιοχή Kanakir.
Συριακή στρατιωτική πηγή δήλωσε: «Το Ισραήλ επιτέθηκε στις θέσεις του συριακού  πυροβολικού  στην περιοχή του Ein al-Burj στη συριακή πλευρά του όρους Ερμών.
Ισραηλινά αεροσκάφη εκτόξευσαν  πυραύλους στη βάση. Ως αποτέλεσμα, κατέστρεψε ένα αντιαεροπορικό σύστημα , προκαλώντας υλικές ζημιές.
Η πηγή πρόσθεσε: «Η ισραηλινή επίθεση διεξήχθη  στο πλαίσιο της υποστήριξης της τρομοκρατικής οργάνωσης  Dzhabhat al-Nusra, κατά του συριακού και ρωσικού στρατού  .
Αυτό αποτελεί μια προσπάθεια να κλιμακωθεί και να υπονομευτεί   η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που επιτεύχθηκε μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας .
Χθες η συριακή αεράμυνα κατέρριψε ένα ισραηλινό αεροσκάφος και ένα drone, έτσι τώρα οι Ισραηλινοί προφανώς εκδικούνται την Δαμασκό , κλιμακώνοντας τον πόλεμο στην περιοχή.
Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτατα , και θα ενημερώσουμε σε λίγο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ