}

21 Ιουνίου, 2015

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ «ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ»!!!


Του Μιχάλη Τζανάκη
Συγκλονισμένος από βαθιά εθνική υπερηφάνεια παρακολούθησα τους «αγανακτισμένους»- νέας κοπής -να ολοφύρονται μετά πολιτικών γιγάντων διαμετρήματος μιας Βούλτεψη, ενός Αδώνιδος και του Ψαριανού του γιλεκοφόρου-ή Κασιδιαρίζοντος να διατρανώνουν υψώνοντας τα ευρωπαϊκά λάβαρα την αποφασιστικότητά τους να υπερασπιστούν τη θιγμένη τιμή και υπόληψη του Ντόναλντ Τουσκ, προεδρεύοντα της Ε.Ε. και των λοιπών άξιων απογόνων των Ναζί που απαιτούν εδώ και τώρα «μεταρρυθμίσεις» τύπου «στα τέσσερα» και πρωθύμως.
Οικτρή η εικόνα Ευρωλάγνων, οίτινες είδαν το φως τους με την είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ, και σήμερα διεκδικούν το δικαίωμα της Γερμανίας να διορίζει υφυπουργό της στη χώρα μας (Φούχτελ) μέτρο το οποίο ανακάλεσε η «ανεύθυνη» κομμουνιστοσυμμορίτικη ομάδα των Τσίπρα-Βαρουφάκη!!!
Δικαίως οι εν λόγω «πατριώτες» βλέπουν στα πρόσωπα των Σόιμπλε, Λαγκάρντ, Τουσκ, Σουλτς και Γιούνγκερ τον ορισμό των φιλελλήνων, άξιων διαδόχων του Λόρδου Μπάυρον, και στα αντίστοιχα των αριστερο-ακροδεξιών της κυβέρνησης τους επικίνδυνους «εξτρεμιστές» που αμφισβητούν τα δόγματα των «τραπεζιτών» και θέτουν εν αμφιβόλω τη λαμπρή προοπτική της χώρας στο δρόμο της οριστικής της εκποίησης στους «ευεργέτες»- δανειστές της.
Οι κατσαπλιάδες δικαίως διαδηλώνουν το δικαίωμα στο πλιάτσικου-το οποίο για τους Ευρωπαίους, ιστορικά τουλάχιστον είναι αναφαίρετο από την εποχή των Σταυροφοριών και του αποικισμού!!! Επιπλέον, οι «ακτιβιστές» του Αδώνιδος πολύ καλά κάνουν και συμμετέχουν μετά των οικογενειών τους στο «ευρωπαϊκά συλλαλητήρια» δίνοντας τους το καλό παράδειγμα του «ραγιαδισμού», ώστε να διαιωνιστεί ο «φιλοευρωπαϊσμός» μας!
Στην επόμενη διαδήλωση καλό είναι να εκφωνήσει και κάποιον «πανηγυρικό» ο … Χριστοφοράκος και να δοθεί το «χρυσό κλειδί» της πόλης –αν όχι της χώρας- στον γενικό διευθυντή της SIEMENS σε ένδειξη αλληλεγγύης για την έλλειψη κατανόησης που δείχνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προς τα ευαγή αυτά ευρωπαϊκά και φιλελληνικά ιδρύματα. Αλλά και συλλαλητήριο για την πτώση του τζίρου στη Mercedes και των άλλων Γερμανικών πολυεθνικών κρίνεται περίπου ως επιτακτικό!
Αναμφίβολα η αφύπνιση των «υγιών» δυνάμεων του τόπου αναπτερώνει το ηθικό του πάλαι ποτέ Φουχτελ-ισμού και των θιασωτών του, καθώς απειλείται μια παράδοση που τηρείται από τη … Συνθήκη του Λονδίνου και την έλευση του Όθωνα στη χώρα. Πολύ εύστοχα δε οι εκδηλώσεις στήριξης της TASK FORCE πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος καθότι διακύβευμα παραμένει η διατήρηση της «ευρωπαϊκής» δημοκρατίας –τύπου Γκέμπελς- και η αποτροπή της εκτροπής της σε Λαφαζανικο-σταλινικά μοντέλα.
Χρήζει πάντως μελέτης την ώρα που ξεσηκώνονται οι Ευρωπαϊκοί λαοί για να υποστηρίξουν την Ελλάδα στη βία που της ασκείται από τους ευρωμαφιόζους τραπεζίτες να υπάρχουν οι εγχώριοι «ευρωλιγούρηδες» εραστές των μνημονίων. Τραγέλαφος αυτή η χώρα όπου οι μεγαλύτεροι εχθροί της ήταν και είναι πάντα «εντός των τειχών».
Κραυγάστε «νοικοκυραίοι»: ΒΑΣΤΑ ΦΟΥΧΤΕΛ!!!
Υγ. Τελικά σ’ ένα τέτοιο «λαό» άξιζε υπουργός ο … Πάγκαλος επί τριακονταετία…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ