}

16 Ιουλίου, 2015

Προτάσεις για το μεγάλο κόλπο



Αν ισχύουν τα σενάρια για τη μεγάλη εθνική μπάζα που σχεδίαζαν οι λαφαζανίστας, τότε απογοητευόμεθα. Υπάρχουν πιο φαντεζί τρόποι συλλογικού πλουτισμού
Και θέλανε, λέει, να μπαγλαρώσουν τον Στουρνάρα. Αν είναι δυνατόν! Τι να τον κάνεις τον Στουρνάρα αν τον συλλάβεις; Πόσο να πιάσει στο σκλαβοπάζαρο; Ακόμα κι αν τον πουλήσεις κοψοχρονιά, σε συσκευασία δώρου μαζί με Βενιζέλο, Πάγκαλο, Σημίτη και Χαρδούβελη (συν τον Παπαδήμο, αν ο πελάτης πληρώσει μετρητά), δεν θα πάρεις κάνα σημαντικό ποσόν. Αντε να σου φτάσει για να πάρεις οικόπεδο να παρκάρεις τροχόσπιτο στο Ζούμπερι.


Θέλεις να κάνεις το μεγάλο κόλπο; Τότε να μην ποντάρεις σε φθαρμένο έμψυχο δυναμικό. Να αιφνιδιάσεις. Να κάνεις την απρόσμενη κίνηση. Να προσκαλέσεις εδώ τη Μέρκελ για σουβλάκια και, όταν πάει να φύγει, να κάνεις την κίνηση ματ. Να στείλεις ένα άγημα από ξεμέθυστους νεομπολσεβίκους και να τη συλλάβουν εν ονόματι του στρατάρχου Ζούκοφ, του Λαυρέντη Μπέρια και του Γιώργου Πάντζα (αλήθεια, γιατί δεν έχει παρέμβει τόσο καιρό ο δημοφιλής ηθοποιός;). Προτού καν προλάβουν οι Γερμανοί να συνέλθουν από το σοκ, θα ζητήσεις λύτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ