}

02 Ιουλίου, 2015

Υπέρτατος νόμος το εθνικό συμφέρον


Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικό συμφέρον

Η «δημοκρατία», από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της έως και σήμερα, έχει δημιουργήσει μια ανεκτίμητη σχέση με το κοινό. Οπως όλες οι σχέσεις, και εκείνη της εφημερίδας μας με τους αναγνώστες βασίζεται επάνω στην εμπιστοσύνη. Η «δημοκρατία» πάνω απ' όλα και πριν απ' όλα βάζει την αλήθεια και το καλώς έχειν της πατρίδας και του λαού. 

Δίχως αυτούς τους πυλώνες δεν μπορεί να στηριχτεί η ύπαρξη οποιουδήποτε μέσου ενημέρωσης και η εφημερίδα μας λειτουργεί με βάση την ισχύ τούτης της αξιωματικής παραδοχής.
Η πικρή αλήθεια για την τρέχουσα επικαιρότητα είναι ότι η κατάσταση έχει κακοφορμίσει.

Το ηθικό του λαού μας βάλλεται ανάλογα με την απότομη και εξαιρετικά επικίνδυνη οικονομική κατακρήμνιση των τελευταίων ημερών.

Οι εικόνες που βλέπουν Ελληνες και ξένοι σε όλα τα σημεία της επικράτειας δεν χρειάζονται περιγραφή.

Τις γνωρίζουμε όλοι και αισθανόμαστε ότι προσβάλλουν βάναυσα την αξιοπρέπεια και υπονομεύουν την πορεία της χώρας.
Συνεπώς η άμεση λύση του δράματος είναι κατεπείγουσα ανάγκη. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το κακόγουστο αστείο, διότι έχει λάβει διαστάσεις και χαρακτηριστικά ατόφιου εφιάλτη, ο οποίος θα καταστεί... μόνιμη, αφόρητη συνθήκη, αν δεν γίνουν τα δέοντα.
Τα επόμενα βήματα της χώρας πρέπει να είναι η καταλαγή της πολιτικής έντασης και η παύση πρόκλησης διχασμού από τους πολιτικούς και τους διάφορους δημοσιολογούντες.

Η θέση ευθύνης που έχει έκαστος, είτε στο Κοινοβούλιο είτε στην εκτελεστική εξουσία ή στην κοινωνία, επιβάλλει να προσπαθούν να ενώνουν τους Ελληνες, όχι να τους χωρίζουν, σπέρνοντας μίσος για να θερίσουν καταστροφή.
Η εθνική συνεννόηση θα αθροίσει τις δυνάμεις μας και θα οδηγήσει σε εξασφάλιση μιας συμφωνίας με τους εταίρους μας που θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση και θα περιλαμβάνει λογικούς όρους και όχι τιμωρητικούς για τον ελληνικό λαό.
Δεν απαιτείται ιδιαίτερη σοφία ή δεινότητα χειρισμών για να γίνει αυτό. Απλά χρειάζεται κοινή λογική και αγάπη για την Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ