}

02 Ιουλίου, 2015

"Φροντιστηριο για αμελείς μαθητές Λυκείου"


Με την ευκαιρία της παρέμβασης του φίλου μου Φραγκούλη θέλω να υπενθυμίσω σε όλους το ρητό " ο Στρατός είναι για να προστατεύει τη Δημοκρατία και όχι να την εφαρμόζει... Επιπλέον Θέλω να πω λίγα σε κάτι ...ατίθασα παληόπαιδα (κατά Τσιφόρον).

Πρώτα στον πρόεδρο του 15μελούς Αμπελοκήπων με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο Υπουργείο Άμυνας...
Μάθημα 1ο, Ελληνικής γλώσσας...το καθήκον μικρέ, εκτελείται ή πράττεται και ΔΕΝ διαπράττεται, τα εγκλήματα διαπράττονται, !!! ναι, ναι σαν αυτά που διαπράττεις εδώ και καιρό...Να γράψεις λοιπόν 1000 φορές τους χρόνους του διαπράττω και να έλθεις αύριο με το...Φλαμπουράρη σου...!!!

Μάθημα 2ο, Γενικών Γνώσεων...οι Ένοπλες Δυνάμεις μικρέ έχουν Κλάδους (Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία), Όπλα έχει ο Στρατός Ξηράς (Πεζικό, Τεθωκασμένα, κλπ.)...λεπτομέρειες θα μου πείς αλλά ένας πρόεδρος 15μελούς πρέπει να ακριβολογεί , κυρίως όταν το "παίζει" πρωθυπουργός...αλλά βέβαια η ακριβολογία δεν είναι το "φόρτε" σου...εκεί που "σκίζεις" είναι η αοριστολογία και η ασάφεια όπου εσύ μεν μεγαλουργείς και ο άλλος "δημιουργεί"...θα γράψεις λοιπόν 2000 φορές "δεν θα είμαι ασαφής" και θα έλθεις μεθαύριο με το...Βαρουφάκη σου !!! 
Μάθημα 3ο, εκτίμησης και αξιολόγησης μαχητικής ικανότητας ενόπλων δυνάμεων,...Σε παρακαλώ πες μου ΠΩΣ τη διαπίστωσες ??? ή μήπως αυτό που είπες είναι άλλη μία "ασάφεια"...είσαι σε θέση να ελέγξεις την ακρίβεια των όσων σου είπαν στην ενημέρωση οι Στρατηγοί ??? επίσης θα πρέπει να σε ενημέρωσαν και για τις "απειλές"...γιατί δεν μίλησες και γι'αυτές ??? ξέρω, ξέρω, θα μου πεις ότι αυτά είναι ΑΠΟΡΡΗΤΑ...ατιμούλικο παιδί πως ξέρεις να ξεφεύγεις !!! Πάντως, αν έχεις ερωτήσεις, απορίες και σκοτεινά σημεία, να ρωτήσεις τον...υπέρβαρο Ναπολέοντά σου !!! Εδώ να γράψεις 10.000 φορές "θα είμαι προσεκτικός στο μάθημα" και να έρθεις τη Δευτέρα (μετά το Δημοψήφισμα) με τον ....Καμμένο σου...αν φυσικά δεν έχετε "καεί" και οι δύο... 
Μάθημα 4ο Πολιτικής Δεοντολογίας, ...υποσχέθηκες ότι θα κάνεις "ότι περνάει από το χέρι σου" για να διατηρήσεις το επίπεδο των αποδοχών των στελεχών...άλλη μία ανακρίβεια (κοινώς ψέμμα) γιατί να μη σου πω τώρα τι "περνάει" απ' το χέρι σου !!! αυτά τα είπες στους Στρατηγούς...για πηγαινε και πες τα στους Υπολοχαγούς και στους Υπαξιωματικούς...που να τους βρείς όλους αυτούς θα μου πείς ??? Στις ουρές των ΑΤΜ μικρέ !!! μαζί μ'εμάς, τους συνταξιούχους συναδέλφους τους...πάντως κάνεις ότι μπορείς για να ενισχύσεις τους δεσμούς μεταξύ Αποστράτων και Εν Ενεργεία ....εδώ αντί για άλλη τιμωρία θα γράψεις έκθεση για τον ...Πινόκιο (ξέρεις αυτόν που όταν έλεγε ψέμματα μάκραινε η μύτη του) και θα την αναρτήσεις στο διαδίκτυο...αυτά ...ουφ !!! με κούρασες γέρον άνθρωπο !!!

Δ. Κοκμοτός
Ταξχος (Σ Ξ) ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ