}

26 Αυγούστου, 2015

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ - Όλοι οι πίνακες


Τους 70.988 έφθασαν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στα ΤΕΙ, στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού. Δείτε όλους τους πίνακες παρακάτω:


Οι επιτυχόντες είναι λιγότεροι από πέρυσι, καθώς το 2014 εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 72.763 υποψήφιοι. O συνολικός αριθμός των υποψηφίων οι οποίοι υπέβαλαν μηχανογραφικό δελτίο φέτος ανήλθε σε 104.616, ενώ πέρυσι ο αριθμός των υποψηφίων ήταν 99.958. 
Μάθετε το αποτέλεσμα
Οι υποψήφιοι μπορούν να εισάγουν στη διεύθυνσηhttp://results.it.minedu.gov.gr/ τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα από κάθε ένα από τα προσωπικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, όνομα πατρός και μητρός) προκειμένου να μάθουν σε ποια σχολή πέρασαν. 
Τα αποτελέσματα έχουν αποσταλεί επίσης ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου εκτυπώνονται οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, προκειμένου να αναρτηθούν στα σχολεία εντός της ημέρας.
Αναλυτικά όλοι οι πίνακες με τις βάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: 
Επιλογή 90% ΓΕΛ, ΕΠΑΛΒ - Ημερήσια



Επιλογή 90% ΓΕΛ, ΕΠΑΛΒ - Εσπερινά



Επιλογή 10% ΓΕΛ, ΕΠΑΛΒ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ