}

06 Οκτωβρίου, 2015

Η Τουρκία παίζει με τα νεύρα της Ρωσίας! Καταγγέλει νέες παραβιάσεις του εναέριου χώρου της

ImageΗ Τουρκία παίζει με τα νεύρα της Ρωσίας. Κατήγγειλαν και δεύτερη παραβίαση του εθνικου της εναέριου χώρου από ρωσικό αεροσκάφος!Σύμφωνα με όσα λέει η Άγκυρα η δεύτερη παραβιάση έγινε την Κυριακή ,μία ημέρα μετά από την πρώτη η οποία προκάλεσε…σύνοδο του NATO!
Η Τουρκία έχει απειλήσει με …αντίποινα τη Ρωσία!


NATO και ΗΠΑ έχουν καταδικάσει τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Τουρκίας . Κάτι που δεν έχουν πράξει από το 1974 για μία έστω από τις χιλιάδες που έχουν κάνει οι Τούρκοι στο Αιγαίο,προκαλώντας όχι μόνο ένταση αλλά και οικονομική “αιμορραγία” στην Ελλάδα.

Ακόμη και χθες που η Άγκυρα “κλαψούριζε” για την …μία παραβίαση του εναέριου χώρου της πολεμικά της αεροσκάφη έκαναν παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Η Τουρκία αυτή τη περίοδο έχει αποφασίσει να παίξει το ρόλο του “καλού παιδιού” των ΗΠΑ. Είχε χάσει την εμπιστοσύνη της Ουάσινγκτον ,κάνει τα πάντα όχι για να την επανακτήσει, αλλά για να εξασφαλίσει την όποια ανοχή μπορεί για την επίθεση που έχει εξαπολύσει κατά των Κούρδων.

Για «απερίσκεπτη και προκλητική ρωσική εισβολή στον εναέριο χώρο της Τουρκίας» κάνει λόγο το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Ειλικρινά, θεωρούμε απερίσκεπτη αυτή την επιδρομή», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το Reuters.
Την παραβίαση του εναέριου χώρου της από ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος, κοντά στη μεθόριο με τη Συρία το Σάββατο, κατήγγειλε νωρίτερα η Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ