}

04 Οκτωβρίου, 2015

Ξαναανοίγουν οι φάκελοι της διαφοράς για προμήθειες και δημόσια έργα


Ξαναανοίγουν οι φάκελοι της διαφοράς για προμήθειες και δημόσια έργα
Ανοίγουν ξανά οι φάκελοι της διαφθοράς που αφορούν προμήθειες και δημόσια εργα προαναγγέλει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημέτρης Παπαγγελόπουλος για να βρεθούν στο στόχαστρο όσοι πλούτισαν παρανόμως σε βάρος του λαού. Οπως διευκρινίζει σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, οι φάκελοι αυτοί είχαν μπει στο ράφι λόγω της εμπλοκής γνωστών ονομάτων που όλα αυτά τα χρόνια απολαμβάνουν ασυλία με το ελληνικό δημόσιο να χάνει δισεκατομμύρια.
Τωρα ολες αυτές οι υποθέσεις ξανανοίγουν και μπαίνουν στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης αφού έχουν σχέση με τα δημόσια έργα και τις προμήθειες και πίσω τυς βρίσκονται μεγαλόσχημοι, εφοπλιστές, καναλάρχες κλπ με 6.230 offshore εταιρίες και 35.000 ΜΚΟ που έχουν πάρει δισεκατομμύρια, με τα θαλασσοδάνεια επωνύμων και τις τεράστιες μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα. 
Οι αρχές έχουν στοιχεία για όλες αυτές τις αρπαχτές όως μέχρι τώρα δεν υπήρχε η πολιτική βούληση για να καθαρίσει η κόπρς του Αυγείου. Και κρατικοί λειτουργοί είχαν βάλει το δάχτυλο στο μέλι καθότι Τσοχατζόπουλοι υπάρχουν πολλοί. Το θέμα έχει φτάσει πλέον στην τσιμπίδα του νόμου. Η σύλληψη του εμπόρου όπλων Θ. Λιακουνάκου είναι μόνο μια πλευρά του μαύρου χρήματος των εξοπλισμών όπου τα λεφτά αντί να χρησιμοποιούνταν για την άμυνα, πήγαιναν σε λαδώματα και μίζες. Ο υπουργός αναφέρει ότι η υπόθεση αυτή είαι μόνο η αρχή και στη συνέχεια θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ