}

15 Δεκεμβρίου, 2015

Εσχατο σύνορο το έδαφός μας

Αποτέλεσμα εικόνας για σύνοραΗ αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για τον νέο Κανονισμό της Frontex (σελ. 20) είναι συγκλονιστική. Συγκεκριμένα, στο άρθρο 13, που μιλάει για «κοινές επιχειρήσεις» χωρών της Frontex με τρίτες χώρες, γίνεται σαφές ότι οι Γερμανοί και οι ουραγοί τους προωθούν την πραγματοποίηση ελληνοτουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο με πρόσχημα την προστασία της Ε.Ε. από το ανεξέλεγκτο προσφυγικό κύμα.
Ουσιαστικά είναι ένα σχέδιο εξευμενισμού της επεκτατικής διάθεσης των Τούρκων μέσω του γκριζαρίσματος της κυριαρχίας που ασκεί η χώρα μας στον θαλάσσιο και εναέριο χώρο της - κάτι που ξεκίνησε η κυβέρνηση Σημίτη με την ντροπή των Ιμίων. Οι Τούρκοι εκβιάζουν κι οι Ελληνες πρέπει να πληρώσουν τον λογαριασμό για τις άνομες συμφωνίες της Δύσης με το ισλαμιστικό καθεστώς Ερντογάν.
Επικουρικά σε αυτή την αθλιότητα αξιοποιείται και δεύτερη φάκα της Frontex, την οποία οι Γερμανοί θέλουν να αναλάβει τον απόλυτο έλεγχο της φύλαξης των ευρωπαϊκών συνόρων (βλέπε ελληνικών). Με λίγα λόγια, πρέπει να διαλέξουμε πού θα... χαρίσουμε τα εδάφη μας. Στους Τούρκους ή τους Γερμανούς ή και στους δύο μαζί.
Φυσικά, αν δεν ασκείται εθνική κυριαρχία στη γη, στη θάλασσα και στον αέρα, δεν υπάρχει κράτος. Υπάρχει λαός, πολιτισμός, παράδοση, γλώσσα, ήθη και έθιμα αλλά κράτος δεν υφίσταται. Αν η σκιά από τα όπλα των Ελλήνων δεν καλύπτει και το τελευταίο χιλιοστό από τα εδάφη της επικράτειας και η ισχύς του ελληνικού Στρατού δεν λειτουργεί αποτρεπτικά για όσους θέλουν να αποσπάσουν κομμάτι από τις σάρκες της πατρίδας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ισχυριζόμαστε ότι εξουσιάζουμε τον συλλογικό βίο μας.
Το έσχατο σύνορο της εθνικής αξιοπρέπειας και της κρατικής υπόστασης είναι η κοινή εστία. Δεν έχει δοθεί εξουσιοδότηση σε κάποια αρχή ή φορέα να την παζαρέψει. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση και υπό ουδέναν όρο αυτό να γίνει αντικείμενο διαπραγμάτευσης.
Καμία Frontex, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ενωση ή άλλος οργανισμός και συμμαχία δεν θα υποδείξει πώς θα φυλάμε την πατρώα γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ