}

23 Φεβρουαρίου, 2016

Αποκαλυψη!!!! Ο Παντελίδης, οι 3 νεκροί ήρωες και το υποβρύχιο-κρουαζιερόπλοιο



3 μέρες η Ελλάδα πενθεί τον Παντελή Παντελίδη. Κρίμα που χάθηκε ένα νέο παληκάρι. Μόνο που η αντίδραση του ατσούμπαλου νεοέλληνα δεν ήταν αντίστοιχη όταν έπεσε το ελικόπτερο και χάθηκαν 3 Ελληνες αξιωματικοί. Βλέπεις αυτοί ήταν αφανείς ήρωες και δεν τους ακουμπούσε το βλαχομπαρόκ lifestyle και η δημοσιογραφία των αγοριτσιών που τιτιβίζουν διάσπαρτα στα βουκολοκάναλα.

Με τους 3 νεκρούς ήρωες του Agusta Bell συνέβησαν και τα παρακάτω χωρίς να έχει γνώση ο Καμμμένος και γι΄αυτό θα πρέπει να πάρει κεφάλια.
Οταν το ελικόπτερο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ η άσκηση συνεχίστηκε κανονικά. Κανείς από τους επιτελείς που είχαν την ευθύνη της δεν ενημέρωσαν για παράδειγμα το πλήρωμα του υποβρυχίου που βρισκόταν εκείνες τις ώρες “βυθισμένο” στον θαλάσσιο χώρο και έπαιρνε μέρος στην άσκηση. Πάμε παρακάτω.
Στο ίδιο υποβρύχιο επρόκειτο την επόμενη μέρα να επιβιβασθούν απόστρατοι αξιωματικοί και να κάνουν σουλάτσο στο Αιγαίο. Επιχείρησαν δηλαδή εν αγνοία του υπ. Αμυνας να μετατρέψουν ένα πολεμικό υποβρύχιο σε κρουαζιερόπλοιο! Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζουμε (η κοινωνία αλλά και το κράτος) τις ένοπλες δυνάμεις μας.
Την ίδια ώρα 360 ελληνικές επιχειρήσεις επενδύουν 6,5 δις ευρώ στην Τουρκία ενώ μόνο 10 τουρκικές επιχειρήσεις επενδύουν μόλις 70 εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα.
Μια ζωή γιουσουφάκια του αισχίστου είδους και με έναν κακώς νοούμενο εθνικισμό-τύπου Χρυσής Αυγής. Κατά τα άλλα πενθούμε τις απώλειές μας ανάλογα με την δημοφιλία στο βλαχομπαρόκ lifestyle.

 http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ