}

22 Φεβρουαρίου, 2016

Άνοιξε το δεύτερο μέτωπο..σφοδρές σε συγκούσεις σε όλη την ανατολική Ουκρανία..μετακινήσεις του ρωσικού στρατού..όλες οι πληροφορίες.

Το πλέον βίαιο 24ωρο,βίωσε η περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας,
μετά την λήξη της μάχης του Ντεπαλτσέβο.Οι Ουκρανοί επιτέθηκαν σε όλο το μέτωπο της Νέας Ρωσίας, χρησιμοποιώντας ακόμα και βαρέα άρματα μάχης. Στα προάστια του Ντονιέτσκ Ολεξαντρίβκα, Trudovsky, Staromykhailivka, και Σπάρτακος,υπήρξαν σφοδρές συγκρούσεις με την χρησιμοποίηση από τους Ουκρανούς ακόμα και όλμων των 120χλ. Επί 21 ώρες οι Ναζί του Κιέβου, χτύπαγαν με ότι είχαν διαθέσιμο, κατοικημένες περιοχές, με τους κατοίκους να τρέχουν στα καταφύγια.
Η ίδια και χειρότερη κατάσταση,στην Gorlovka και στο Zaytsevo.To πλέον ανησυχητικό είναι η πληροφορία πως ισχυρές δυνάμεις Ουκρανών, προωθήθηκαν σε απόσταση, μόλις δυο χιλιομέτρων από το Ντονιέτσκ.Οι Ουκρανοί εκκενώνουν από τους κατοίκους,τις περιοχές Marinka και Novotroitskoe, δείγμα για του τι θα επακολουθήσει.
Εκεί που ακολούθησε πραγματική μάχη, ήταν στην  Yasinovatskiy από την εθνική οδό προς Konstantinovka όπου Ουκρανικό πεζικό με την συνοδεία αρμάτων μάχης, προσπάθησε να απομονώσει την Yasinovataya μέσω κυκλωτικής κίνησης στην Avdeevka. Η μάχη στην συγκεκριμένη περιοχή κράτησε σχεδόν μια ώρα.
Από την πλευρά τους οι Ρώσοι,μετέφεραν 2 τεθωρακισμένες ταξιαρχίες στην πρώτη γραμμή και αναχαίτισαν επιτυχώς τις ουκρανικές επιθέσεις, ενώ σε κάποια σημεία βελτίωσαν και τις θέσεις τους.
Η πλέον σημαντική εξέλιξη της διήμερης αυτής σύγκρουσης, είναι πως τμήματα της 810 Ταξιαρχίας πεζοναυτών με έδρα την Σεβαστούπολη μεταφέρθηκαν στα παράλια της Μαριούπολης μια ανάσα από την πόλη!
Αυτό που πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι πως ο ρωσικός στρατός, περιμένει με το άνοιγμα του μετώπου στην Συρία από τους Τούρκους, Ουκρανική επίθεση και αντιπερισπασμό και γιαυτό προετοιμάζεται...
 
 http://dioptra-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ