}

16 Ιουλίου, 2016

Λάβρος ο Βίτσας για τα “περί συνδικαλισμού” στις ΕΔ!

BITSASDYOΟ ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για όσους ανησυχούν και μιλούν περί “συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις”,με αφορμή την κατάθεση της τροπολογίας για τις Ενώσεις Στρατιωτικών.Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, στην εκπομπή «Ραδιοεφημερίδα» και στον δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα,περιέγραψε το χάος που είχε αρχίσει να επικρατεί στον χώρο και είπε ότι εκείνοι που ανησυχούν δήθεν για την πειθαρχία στο στράτευμα κάλεσαν στη Βουλή…17 ενώσεις και φορείς εν ενεργεία στρατιωτικών για να τους ακούσουν!!! Κάτι παραπάνω από χαοτική η κατάσταση.


Η τροπολογία είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μπει επιτέλους τάξη στην υποθεση των Ενώσεων.

Τι είπε ο Βίτσας:

Χθες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του νομοσχεδίου, δηλαδή ολοκληρώθηκε η ψήφιση του από τις επιτροπές της Βουλής και το επόμενο διάστημα θα έρθει στην ολομέλεια. Εκεί υπάρχει και αυτό που λέγεται συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις, βεβαίως δεν είναι το ίδιο πράγμα με τον συνδικαλισμό στην κοινωνική ζωή, είναι όμως ένα πολύ μεγάλο βήμα που τακτοποιεί τα δικαιώματα και τακτοποιεί μια χαώδη κατάσταση που υπάρχει. Να σας πω μόνο αυτό, πώς εξηγείται ότι αυτοί που αντιτάσσονται στον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις, κάλεσαν και άκουσαν τις απόψεις από 17 ενώσεις εν ενεργεία στρατιωτικών στην συζήτηση στη Βουλή. Δηλαδή, υπάρχει αυτό το ζήτημα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σταματήσουμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και να αντιμετωπίζουμε πλέον τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων ως κανονικούς ανθρώπους, που ζουν σε μια κανονική κοινωνία που έχουν δικαιώματα και βεβαίως υφίστανται έτσι κι αλλιώς την ιεραρχία για τις υπηρεσιακές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: ap-ax-aerop.blogspot.com και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ