}

28 Οκτωβρίου, 2016

Κι όμως αυτή είναι η αριστερά!!!


«Δεν είμαι Μαρξιστής! »   Καρλ Μαρξ, Γερμανός φιλόσοφος

Αποκαλούν συχνά τα ΜΜΕ τον ΣΥΡΙΖΑ «γιαλαντζί αριστερά» ή αναρωτιούνται «μα είναι αυτή αριστερά, που μειώνει συντάξεις;” ή «τι είδους αριστερά είναι αυτή, που αντί να σκίζει υπογράφει μνημόνια;» ή «τι σόι αριστερά είναι αυτή, που λέει συνεχώς ψέματα;» και τελικώς συμπεραίνουν ότι «αυτή είναι αριστερά μόνον στα λόγια, στην πράξη εφαρμόζει πολιτική με φόρους και λιτότητα».
Κι όλα αυτά γιατί; Μα γιατί εδώ και 60 χρόνια η αριστερή ιδεολογία με την βοήθεια των ΜΜΕ έχει κυριαρχήσει και πλασάρεται ως μια αριστερά δίκαιη, ανθρώπινη, δημιουργική, μια αριστερά που φροντίζει τους φτωχούς και τους αδυνάτους. 
Με τη σειρά μου αναρωτιέμαι κι εγώ. Που και πότε κυβέρνησε η κομμουνιστική αριστερά, γιατί περί αυτού πρόκειται, κι έφερε στο λαό ευημερία, ελευθερία και δικαιοσύνη; Στη Ρωσία, στην Κούβα, στη Βενεζουέλα, στη Ρουμανία, στην Αλβανία; Όπου κι αν εφαρμόσθηκε η πολιτική που ευαγγελίζονται ο Τσίπρας, ο Φίλης, ο Παππάς, ο Σκουρλέτης και η παρέα τους, είχαμε από τη μια μεριά τους ανθρώπους του κόμματος και από την άλλη τον απλό λαό που τρέφονταν με δελτία. Ουδέποτε παρήγαγαν πλούτο, απλώς διαχειρίζονταν τη φτώχεια και τον πόνο… Αυτό που πλάσαραν με τη βοήθεια των ΜΜΕ ως λύση του οικονομικού αδιεξόδου στη χώρα μας, ήταν μόνο στη φαντασία τους. Κατά τον κ. Τσίπρα αυταπάτες. Στον πραγματικό κόσμο κάλεσαν τις ΗΠΑ για βοήθεια και έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Αυταρχικοί, ιδεοληπτικοί, διχαστικοί, καθεστωτικοί, υπεροπτικοί, άνθρωποι της ήσσονος προσπάθειας, της υποκρισίας και του ψεύδους.
Ας μην ξεγελιόμαστε η αριστερά και η πολιτική της είναι αυτή που βλέπουμε καθημερινά…

· Είναι η αριστερά που διενήργησε δημοψήφισμα και το ΟΧΙ της πλειοψηφίας του 62% των Ελλήνων, το έκανε, χωρίς αιδώ, ένα μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΙ.
· Είναι η αριστερά που προσπαθεί να ποδηγετήσει όχι μόνον το τηλεοπτικό τοπίο αλλά και τη δικαιοσύνη, αρνούμενη να εφαρμόσει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
· Είναι η αριστερά που δηλώνει αντιμνημονιακή κι έχει ως βουλευτή την κ. Τζάκρη που ψήφισε όχι ένα αλλά τρία μνημόνια. Αν είχε ψηφίσει δύο θα ήταν υπουργός όπως ο κ. Κουρουμπλής.
· Είναι η αριστερά που εφηύρε την πολιτική κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Έτσι, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τις προηγούμενες κυβερνήσεις, έχει στις τάξεις του εκατοντάδες στελέχη, συμβούλους, βουλευτές, ευρωβουλευτές αλλά και υπουργούς, που διέπρεπαν επί ΠΑΣΟΚ, ενώ συνεργάζεται με κόμμα που όλοι σχεδόν οι βουλευτές προέρχονται από τη ΝΔ.
· Είναι η αριστερά που έχει υπουργό παιδείας και θρησκευμάτων τον κ. Φίλη, χωρίς πτυχίο και με απαράδεκτες όσο και επικίνδυνες απόψεις για τη γενοκτονία των Ποντίων και τη διδασκαλία των θρησκευτικών και των Αρχαίων Ελληνικών.
· Είναι η αριστερά που δεν «έσκισε μνημόνια», που δεν «κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ», που δεν «έδωσε 13ησύνταξη», που δεν «αύξησε το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ», που δεν «αύξησε την κατώτατη σύνταξη στα 751 ευρώ», που δεν «διέγραψε το 50% του χρέους»…
· Είναι η αριστερά που ξεπούλησε την ΤΡΕΝΟΣΕ  για 45 εκ. ευρώ, ενώ είχε καταγγείλει για ξεπούλημα την προηγούμενη κυβέρνηση που την πουλούσε για 400 εκ. ευρώ.
· Είναι η αριστερά που ρίχνει μαύρο στα ιδιωτικά κανάλια και απολύει εκατοντάδες εργαζομένους, ενώ διερρήγνυε τα ιμάτια της για την ΕΡΤ. Την ΕΡΤ που κατάντησε φερέφωνο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Ξεχνούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ραδιόφωνο και τηλεόραση, ότι τους πληρώνει ο ελληνικός λαός και όχι η εκάστοτε κυβέρνηση.
· Είναι η αριστερά που βουλευτής της (Βαγενά) μπορεί να διερωτάται «Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, δεν θα αντέξουμε 99 χρόνια αποκρατικοποιήσεων;»
· Είναι η αριστερά που βουλευτής της (Κυρίτσης) υποστηρίζει «Μας ψήφισαν για να επιβαρύνουμε τους “Μένουμε Ευρώπη”».
· Είναι η αριστερά που ο στρατηγικός σύμβουλος πρωθυπουργού (Καρανίκας) πρότεινε ινδική κάνναβη αντί για χημειοθεραπείες στους καρκινοπαθείς.
· Είναι η αριστερά που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα (μετανάστευση, capital controls, παιδεία, θρησκεία κλπ) που ανεπιτυχώς προσπαθεί στη συνέχεια να επιλύσει.
· Είναι η αριστερά που συνεργάζεται με κόμμα που ο αρχηγός του δήλωσε κατά καιρούς «Ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με κόμμα που στηρίζει μνημόνιο», «Οι τράπεζες δεν θα κλείσουν», «ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο υπάρχω», «Το Πάσχα του 2016, βγαίνουμε από τα μνημόνια», «Για να συμμετάσχω στην κυβέρνηση θα πρέπει να εφαρμοσθούν άμεσα οι αποφάσεις του ΣτΕ για τους στρατιωτικούς» κλπ, κλπ, ενώ παραιτείται κάθε τρεις μήνες περίπου…

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι η «αριστερά» αποδόμησε την «αριστερά». Κάπου είχα διαβάσει ότι ακόμη και αν δεν υπήρχαν τα μνημόνια, θα έπρεπε να είχε εφευρεθεί ένας «Τσίπρας», μπας και το καράβι της Ελλάδος ισορροπήσει, αφού είχε μπατάρει επικίνδυνα προς τ’ αριστερά. Προσθέτω ότι και «Καμμένος» έπρεπε να είχε εφευρεθεί, προκειμένου να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι ο λαϊκισμός, είτε προέρχεται από τα αριστερά, είτε από τα δεξιά, προσφέρει τις ίδιες κακές υπηρεσίες στην Πατρίδα και το Έθνος...

Του Απόστολου Παπαπαρίση
Δημοσιεύθηκε σήμερα και στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ