}

26 Φεβρουαρίου, 2017

Με τις Φατμέ θα μας χτυπήσεις Τσαβούσογλου; Για θυμήσου το «κοπάνημα στον μιναρέ» (vid)


Μας Απειλεί με τις δυνατότητες των Τούρκικων Ενόπλων Δυνάμεων & ο Τούρκος ΥΠΕΞ ,αλλά καιρός είναι να του θυμίσουμε το κοπάνημα των F-16 σε Μιναρέ δίπλα απο το Προεδρικό Μέγαρο το 2010 …Τότε που η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας ήταν και στα πάνω της !




Αν ο Ερντογάν και η παρέα του πιστεύουν ότι θα αλλάξουν τα Σύνορα με αυτές εδώ …Σίγουρα θα συμβεί νωρίτερα το Ποθούμενον για ρίξτε μια ματιά στο video και απολαύσετε το!

Η Τουρκική Πολεμική αεροπορία σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό του λαού και του Στρατού που δεν φαίνεται να είναι το υψηλότερο αυτήν την εποχή …Στήνει Τουρκάλες πιλότους των f-16 στα ΜΜΕ της Τουρκίας !

Με αυτές εδώ θα μας χτυπήσει ο Ερντογάν; …Ξέχασε το κοπάνημα του F-16 στο Μιναρέ; (video) - Εικόνα2Αν και από ότι ψιθυρίζουν οι οι αναπομείναντες Τούρκοι Πιλότοι δεν φαίνεται να έχουν ξεχάσει το κοπάνημα στο Μιναρέ που συνέβη σε Τουρκάλα Πιλότο των F-16 σε πτήση επιδείξεως κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο …!

Έτσι άρχισαν πάλι τις πτήσεις στο Αιγαίο υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών για την δόξα του Πολυχρονεμένου μας Σουλτάνου και νεοθωμανού Ερντογάν !

Βέβαια για τον φόβο των Ρωμιών οι Φατμέ δεν πετάνε προς Αιγαίο μεριά αλλά προσπαθούν να περάσουν ανάμεσα στους Μιναρέδες ! (φώτο)



Καλά θα κάνουν πάντως να θυμούνται και το κοπάνημα της Τουρκάλας στον Μιναρέ που δεν υπολόγισε σωστά το υψόμετρο και ιδού το αποτέλεσμα !! ( Για δείτε & το video)








veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ