}

14 Νοεμβρίου, 2014


Πως μπορειτε να κάνετε ηλεκτρονική δήλωση για το ακατάσχετο τραπεζικού λογαριασμού

Η δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού για το ακατάσχετο γίνεται ηλεκτρονικά με τους λογαριασμούς TAXISNET του φορολογούμενου.

Στην διεύθυνση της ΓΓΠΣ (www.gsis.gr) επιλέγουμε από τις Υπηρεσίες προς Πολίτες —->Δήλωση Ακατάσχετου Λογαριασμού και κάνουμε εισαγωγή στο σύστημα με τους κωδικούς μας TAXISNET και δηλώνουμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό (σε μορφή IBAN) που θέλουμε να έχει το ακατάσχετο μέχρι τα 1500 ΕΥΡΩ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οταν τελειώσουμε κάνουμε ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. Με την ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και ΙΣΧΥΕΙ το ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ!!!

Υπηρεσία δήλωσης ακατάσχετου λογαριασμού – Ένταξη πιστωτικών ιδρυμάτων (ΔΗΛΕΔ/ΓΓΔΕ)
Αναφορικά με την ηλεκτρονική υπηρεσία δήλωσης ακατάσχετου λογαριασμού, σας ενημερώνουμε ότι από 3.11.2014 δεν απαιτείται η προσκόμιση του αποδεικτικού γνωστοποίησης μοναδικού ακατάσχετου λογαριασμού στο πιστωτικό ίδρυμα, για τα παρακάτω πιστωτικά ιδρύματα:
1. ALPHA BANK,
2. ATTICA BANK,
3. ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,
4. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,
5. EUROBANK ERGASIAS,
6. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,
7. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Η ΔΗΛΕΔ επεξεργάζεται τις δηλώσεις σε ημερήσια βάση (εργάσιμες ημέρες) και ενημερώνει ηλεκτρονικά τα εν λόγω πιστωτικά ιδρύματα. Για την ενημέρωση του ενδιαφερόμενου πολίτη εμφανίζεται στην εφαρμογή το αποτέλεσμα της επεξεργασίας από το πιστωτικό ίδρυμα, έτσι ώστε ο πολίτης να ελέγχει την πορεία / αποτέλεσμα της αίτησής του.
ΔΗΛΕΔ / ΓΓΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ