}

21 Δεκεμβρίου, 2014

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)


Μπορείτε να κατευθυνθείτε στην Διαδικτυακή Πύλη των Συντάξεων της ΓΓΠΣ και    

να ενημερωθείτε για το ύψος της μηνιαίας σύνταξης σας και τις σχετικές     κρατήσεις-μειώσεις,  κατευθείαν από τον ιστότοπο μας. Για να το κάνετε θα πρέπει να γνωρίζετε τους κώδικες πρόσβασης στο ΤΑXΙSΝΕΤ (username & password). Αν δεν τα έχετε ζητήστε τα από τον λογιστή σας.


Για να συνδεθείτε με τον 
στον ιστότοπο των συντάξεων του Γ.Λ.Κ. :


1. Κλικάρετε  ΕΔΩ επιλέξτε Προσωποποιημένη Πληροφόρηση και συνεχίστε με το (2) παρακάτω ή κλικάρετε στο παράθυρο Γ.Λ.Κ. Βεβαιώσεις Συντάξεων (Μηνιαίες - Ετήσιες) στην προμετοπίδα του ιστοτόπου μας, και συνεχίστε με      το (2) παρακάτω .

2. Πληκτρολογείτε τους κωδικούς πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης (κωδικός πρόσβασης στο TAXISNET: Όνομα χρήστη / username και Κωδικός πρόσβασης / password(ΦΩΤΟ 2),  επιλέγετε το πεδίο Μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα (ΦΩΤΟ 3) και τέλος (ΦΩΤΟ 4),   επιλέγετε το έτος - μήνα για το οποίο ενδιαφέρεστε να λάβετε γνώση    [ΠΡΟΣΟΧΗ, στην πρόταση που εμφανίζεται: «Επιλέξτε Σύνταξη για εμφάνιση», θα πρέπει από κάτω ακριβώς, να κλικάρετε την κουκίδα μέσα στον κύκλο, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η επιλογή «εμφάνιση» (ΦΩΤΟ 4)]. Επιλέξτε : ΗΤΜL και κλικάρετε. Θα εμφανισθεί το Ενημερωτικό Σημείωμα (Υπόδειγμα στη ΦΩΤΟ 5). Αν θέλετε να το εκτυπώσετε επιλέξτε : Εκτύπωση .   

Το Ενημερωτικό Σημείωμα που θα εκτυπώσετε, αντικαθιστά πλήρως το Ενημερωτικό Σημείωμα που μέχρι πρότινος αποστέλλονταν κάθε τρίμηνο στην ταχυδρομική σας διεύθυνση και μπορεί να αξιοποιηθεί για κάθε νόμιμη χρήση.


Σημειώνεται ότι οι παραπάνω δυνατότητες ενημέρωσης (Μηνιαία Ενημερωτικά Σημειώματα, Βεβαιώσεις καταβληθεισών συντάξεων) θα παρέχονται και για παρελθόντα έτη, συγκεκριμένα από το έτος 2007 μέχρι σήμερα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ