}

06 Ιανουαρίου, 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!


Ιωάννης  Αθ. Μπαλτζώης*

Στις 25 Ιανουαρίου 2015,  οι Έλληνες ψηφίζουν για την νέα κυβέρνηση της χώρας. Αλλά επειδή σαν λαός ξεχνάμε τόσο εύκολα, καλό είναι να θυμόμαστε τι μας έλεγαν και τι έκαναν και να κρίνουμε αν θα πρέπει να τους εμπιστευτούμε ξανά. Όταν είδα ένα  βίντεο, με αποσπάσματα λόγων,
δηλώσεων, υποσχέσεων, κριτική κλπ της συγκυβέρνησης και των τριών κομμάτων που την αποτελούσαν,   όχι μόνο θυμήθηκα αυτά που είχα ακούσει, αλλά ταυτόχρονα οργίστηκα γιατί κατάλαβα πως μας βλέπουν.
Μας βλέπουν σαν υπανάπτυκτους ιθαγενείς, που τους ξεγελούν με φθηνά καθρεφτάκια και τους κλέβουν με θράσος τον πλούτο τους, την υπερηφάνεια τους, την ζωή μας. Μας βλέπουν σαν ηλίθιους πνευματικά που βυσσοδομούν με αθλιότητα στην νοημοσύνη μας. Μας βλέπουν σαν άρρωστους κομματικά που ότι θεραπεία και να εφαρμόσουν ο ανήμπορος ασθενής δεν θα αντιδράσει. Μας βλέπουν σαν το κοπάδι των αιγοπροβάτων που με την βοήθεια των τσοπανόσκυλων (ελεγχόμενοι κατασταλτικοί μηχανισμοί, όπως Αστυνομία, Δικαιοσύνη κλπ) μας οδηγούν ομαδικά στο μαντρί της κρατικής υποταγής, της  πνευματικής υποδούλωσης,  της κοινωνικής αποχαύνωσης με τα ελεγχόμενα συστημικά ΜΜΕ. Μας βλέπουν σαν την πρώτη ύλη για την υλοποίηση των σκοτεινών αντεθνικών σχεδίων τους, όπως ξεπούλημα του εθνικού πλούτου στο διεθνές τραπεζικό-οικονομικό αδηφάγο σύστημα και το ανθρώπινο δυναμικό ως το  πάμφθηνο απαραίτητο  εργατικό δυναμικό. 

Μας έχουν επιβάλλει την πιο ακραίας μορφής απολυταρχική διακυβέρνηση, μια δικτατορία με μανδύα και επίφαση δημοκρατίας. Έχουν ευτελίσει και απαξιώσει τα πάντα. Τον κρατικό μηχανισμό, τις Ένοπλες δυνάμεις, την Δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ. Και εσύ Έλληνα πατριώτη το σκέφτεσαι ακόμη τι θα ψηφίσεις, ή το ακόμη χειρότερο έχεις αποφασίσει να τους εμπιστευτείς ξανά; Δεν κατάλαβες τίποτα ακόμη; Φοβάσαι για αυτό που δεν είδες και δεν φοβάσαι  και δεν οργίζεσαι για αυτά που είδες και βιώνεις σήμερα; Και για το μέλλον των παιδιών μας που είναι σκοτεινό και ανύπαρκτο; Και όμως πρέπει να κρίνουμε αυτά που είδαμε και όχι αυτά που δεν είδαμε. Και να μην μας κυριεύσει ο φόβος που συστηματικά και με μαεστρία μας εμποτίζουν την ζωή και την ψυχή μας, για να παραμείνουν στην εξουσία και να συνεχίσουν το έργο για το οποίο προσελήφθησαν.  Δες το βίντεο και μετά σκέψου για σένα, την ζωή σου,  την οικογένειά σου, την πατρίδα. Όταν τα πάντα καταρρέουν….  η μνήμη θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας για σωστή εθνική απόφαση. Άλλως λαός που δεν έχει μνήμη , πολύ απλά δεν έχει μέλλον!!!!


.


*Ο Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης είναι Αντγος (ε.α.) και συνδιαχειριστής του  www.analystsforchange.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ