}

19 Ιανουαρίου, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί ο Τσίπρας δεν πρόκειται να προτείνει τον Αβραμόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Από τον Αριστείδη Πολίτη. 
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. MONO στο PRESS-GR.

Ενώ η ΝΔ δίνει τον ύστατο αγώνα της για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το «εκλεκτό» της τέκνο ο κύριος Αβραμόπουλος εύχεται να χάσει τις εκλογές ώστε να προταθεί για πρόεδρος δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. (Απίστευτο και όμως αληθινό)!
Έτσι, ο κύριος Αβραμόπουλος προσπαθεί να επηρεάσει τον κύριο Μηλιό να πείσει τον κύριο Τσίπρα να προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον κύριο Αβραμόπουλο ώστε ο Μηλιός να πάρει τη θέση του επιτρόπου! (Τον κύριο Παπαδημούλη τον απέκλεισε)!

Ο Κύριος Αβραμόπουλος πιστεύει ότι όσα έκανε στο Υπουργείο Υγείας έχουν ξεχαστεί αλλά καλού κακού θέλει και την Προεδρική κάλυψη! (Νομίζει ότι ο κύριος Τσίπρας είναι ένας αφελής νέος…! Έτσι αρέσκεται να λέει). Όταν όμως παρέδωσε το Υπουργείο Υγείας στην κυρία Ξενογιαννακοπούλου εντοπίστηκαν πάρα πολύ σοβαρά θέματα που έχουν σχέση με τα εμβόλια της γνωστής ελβετικής εταιρίας ROCHE. Ο ...άνετος λοιπόν κύριος Αβραμόπουλος γνωρίζει καλά ποιος είχε παρέμβει την τελευταία στιγμή για να μην δοθεί συνέχεια.

Τον περασμένο Ιούλιο όμως, ο αντιεισαγγελέας Ιωάννης Σέβης ξεκίνησε εκ νέου την προανάκριση που δεν είναι γνωστό τι ακριβώς αφορά, αλλά αν εντοπιστούν προβλήματα είναι σίγουρο ότι ...υπάρχουν τουλάχιστον και πολιτικές ευθύνες στην τότε κεφαλή το υπουργείου. Λέγεται ότι τώρα στάλθηκε ξανά στην εισαγγελία ο φάκελος με όλες τις (άγνωστες σε εμάς...) πληροφορίες. 

Ο κύριος Σαμαράς αν και ήταν γνώστης όλων αυτών, προκειμένου να ξεφορτωθεί τον κύριο Αβραμόπουλο αλλά να βγάλει και την υποχρέωση του, πήρε το ρίσκο και  τον έκανε επίτροπο.
Για να θαυμάσετε μάλιστα και την ασχετοσύνη του αλλά και την επικινδυνότητά του, ως επίτροπος, έβγαλε μία ανακοίνωση με την οποία ζητά «ευελιξία εφαρμογής του συμφώνου σταθερότητας για τις ευρωπαϊκές χώρες του νότου». Δηλαδή αγνοεί ότι το σύμφωνο σταθερότητας ήδη έχει ανασταλεί για Ιταλία, Ελλάδα Ισπανία και Πορτογαλία!!! Δηλαδή εκτός των άλλων είναι και πολιτικό "ούφο"!

O κ. Τσίπρας τον αφήνει να πιστεύει ότι μπορεί να τον προτείνει για το προεδρικό αξίωμα, αλλά με δεδομένα όλα αυτά δεν πρόκειται να το κάνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ